Ege Altınordu, geleceğe Corendon’la uçacak

Altınordu, geleceğe Corendon’la uçacak

09.01.2020 - 00:00 | Son Güncellenme:

Corendon Airlines, Altınordu’ya ‘Geleceğe Uçuş Sponsoru’ oldu. Kulüp Başkanı Seyit Mehmet Özkan, desteği için Corendon Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer’e teşekkür etti, “Avrupa’ya mental olarak hazır futbolcular göndermek istiyoruz” dedi

Altınordu, geleceğe Corendon’la uçacak

Türk futbolunda yetiştiricilik modelinin önünü açan ve yetiştirdiği genç yeteneklerle hem Türkiye’de hem de Avrupa’da kendinden sıkça söz ettirmeyi başaran Altınordu, hava yolu firması Corendon Airlines ile “Geleceğe Uçuş Sponsoru” anlaşması imzaladı. Altyapılarından yetişen Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü’nün Avrupa’da forma giydiğini hatırlatan Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, törende “Bundan sonra da Avrupa’ya mental olarak daha hazır bireyler ve futbolcu göndereceğiz. Almanya, Hollanda, Belçika, İspanya ve İtalya’da olmak üzere yılda 25 turnuvaya katılıyoruz. Corendon’un desteğiyle 50 turnuvaya katılabileceğiz. Çocuklar yurt dışında oynadıkları her maçta, burada oynadıkları 5 maça bedel bir gelişim kaydediyorlar” dedi.

Altınordu, geleceğe Corendon’la uçacak



U12 İzmir Cup’a destek

İzmir doğumlu olduğunu belirten firmanın yönetim kurulu başkanı Yıldıray Karaer de “Yurt dışında tanınan, farklı spor branşlarına destek veren, sosyal sorumluluk projelerine imza atan bir Türk turizm firmasıyız. Türkiye’de de tanınmak için en uygun kulübün Altınordu olduğunu düşündük. Sansasyon yaratmak istemiyoruz, bir sosyal sorumluluk projesinin içinde olmak istiyoruz. Altınordu’nun tesisleri, felsefesi ve yapılanması beni çok etkiledi” diye konuştu. Öte yandan Altınordu’nun bu yıl nisan ayında 7. kez düzenleyeceği Uluslararası U12 İzmir Cup’a katılacak 24 yabancı kulüpten 12’sinin uçuş maliyetlerini sponsor Corendon Airlines’ın karşılayacağı açıklandı. Yabancı takımların konaklama masraflarını ise İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin üstleneceği bildirildi.