Ege Altınordu’nun bileği bükülmüyor

Altınordu’nun bileği bükülmüyor

10.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Spor Toto 1. Lig’de Altay galibiyetinin ardından evinde Adanaspor engelini de 2-0’lık skorla aşan Altınordu, yenilmezlik serisini 9 maça çıkararak ilk 6 yolunda camiasına umut dağıttı.

Altınordu’nun bileği bükülmüyor

Sezona istediği gibi başlayamayan kırmızı lacivertliler son haftalardaki yükselişi ile göz dolduruyor. 9 maçta yenilgi yüzü görmeyen genç şeytanlar camiaya umut saçıyor. Son olarak 6. haftada İzmir’de Adana Demirspor’a 1-0 kaybeden Altınordu, Eskişehirspor, Osmanlıspor, Elazığspor, Altay ve son olarak Adanaspor müsabakalarını kayıpsız geçti. Hatayspor, İstanbul, Ümraniye ve Afyonspor’la yenişemeyen Altınordu 9 haftada hanesine tam 19 puan yazdırmayı başardı.

Haberin Devamı

Berkay ve Deniz sevinci

Adanaspor karşılışmasında Enes, Kemal, Serdar ve Oğulcan gibi oyunculardan yoksun çıktıklarını belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Eksiklerimizin yerine kim görev alırsa alsın gerekeni yaptı. Rotasyonda Berkay ve Deniz’i kullandık. İki oyuncumuz da galibiyeti getiren golleri attı. Güzel bir karşılaşma oynadık. Devre arasına kadar kalan 2 maçımızı da kayıpsız geçmek istiyoruz” dedi.