Ege Altınordu Yozgat’ı çarptı

Altınordu Yozgat’ı çarptı

25.02.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Üçüncü Lig 2. Grup’ta Altınordu, Yimpaş Yozgatspor’u deplasmanda net bir skorla yenerek üç puanın sahibi oldu: 0-3.

Altınordu Yozgat’ı çarptı

Bu sonuçla Altınordu puanını 42’ye yükseltti. 5. dakikada Kadir’in köşe vuruşunda topu iyi takip eden Güneş Can’ın kafa vuruşu ağlara gitti: 0-1. 82. dakikada Berkay’ın gönderdiği topu önünde bulan Serdar’ın vuruşu ağlarla buluştu: 0-2. 85. dakikada Berkay’ın orta sahadan gönderdiği topla buluşan Mert’in aşırtma vuruşu maçın skorunu belirledi: 0-3.

Haberin Devamı

MAÇIN KARNESİ
HAKEMLER: Emre Kosif, Gürcan Çalışkan, Gürsel Yelkenci
YİMPAŞ YOZGATSPOR: Ersoy (5)- İrfan (6), Ahmet (5), İbrahim (5), Emrullah (5), Çetiner (6), Doğan (6), Halit (4), Veli (5) (Dk.79 Ali İhsan 4), Sinan (4), Ziya (4) (Dk.46 Eray 4)
ALTINORDU: Fatih (6)- Yusuf (6), Osman (6), Berkay (6), Güneş Can (7) (Dk.88 Ümit), Fatih (6), Serdar (7), Menderes (7), Kadir (7) (Dk.70 Metin 6), Zafer (6) (Dk.65 Mert 7), Hüsnü (6)
GOLLER: Dk.5 Güneş Can, Dk.82 Serdar, Dk.85 Mert (Altınordu)
SARI KARTLAR: Ahmet, Emrullah (Y.Yozgatspor), Yusuf, Menderes, Hüsnü (Altınordu)

James, Aliağa’yı umutlandırdı
Aliağa Petkim’in NBA patentli yeni oyun kurucu Mike James’in antrenmanlardaki görüntüsü kurmayların yüzünü güldürdü. Genel Menajer Birtan Saka, James’in fiziksel olarak iyi göründüğünü belirterek, “Daha önce getirdiğimiz Jones da iyi bir basketbolcuydu, ancak hazır hale gelmesi zaman alacaktı. Ocak ayına kadar Çin’de oynayan James, kondisyon olarak çok iyi. On yıllık NBA deneyimiyle bize hem skor, hem de takım liderliği açısından da katkıda bulunacak gibi görünüyor” dedi.

Haberin Devamı

Bornava’nın sahası değişti
Bornova Bld’nin pazar günü Beşiktaş ’la oynayacağı maç Ege Üniversitesi Spor Salonu’na alındı. Daha önce Halkapınar’da oynanacağı açıklanan karşılaşma, Ege Üniversitesi Kampusu Spor Salonu’nda pazar günü saat 13.00’te yapılacak. Antrenör Aclan Kavasoğlu kendileri için büyük taşıyan randevuda, Bornovalıları tribünde görmek istediklerini söyledi.