Ege Anadolu ateşi değişim ile yandı

Anadolu ateşi değişim ile yandı

02.10.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

FİRE of Anatolia - Evolution” (Anadolu Ateşi - Değişim) gösterisini izlemek isteyen binlerce İzmirli Fuar Açıkhava tiyatrosu’na akın etti.

Anadolu ateşi değişim ile yandı

Bakan Günay da izledi
Bu güne kadar 85 ülkede 3.500 temsille 20 milyonu aşan izleyiciye ulaşan topluluk, Anadolu’dan derlenen repertuvarıyla İzmir’de de ilgi ve beğeniyle izlendi.

Rönesans’ın Karadeniz çıkartması
İZMİRLİ model ajansı Rönesans’ın mankenleri, Forum Trabzon’un bünyesinde bulunan birçok markanın tanıtımı için Trabzon’a gitti. Koreografisi ile tam not alan defile iki saat sürdü. Trabzon halkı tarafından büyük bir ilgi gören defile ünlü markaların yeni sezon ürünleriyle renklendi. Şebnem Schaefer, Ece Gürsel, Elif Ece Uzun, Didem Taslan ve Rönesans Ajans modellerinin yer aldığı defilede izleyicilere sürpriz hediyeler de dağıtıldı.

Duman coşturdu
ÜNLÜ Rock grubu Duman’ın Tansaş İzmir Arena’da verdiği konserini 6 bin kişi izledi. Açıkhavadaki konser soğuğa rağmen gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Gençlerin hayranlıkla dinlediği Duman grubu, birbirinden güzel parçalarını bir kez de İzmirliler için seslendirdi. İzleyiciden tam not alan Duman, hareketli parçalara yer verdi.
ERAY ARPAŞİN DHA

Sazın ustası Aşık Veysel’de
İZMİR Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl hizmete açtığı Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nın birinci yıldönümü, türkü konseriyle kutlandı. Dev kültür ve spor kompleksinin 1. yaş gününde sahneye çıkan Rahmi Saltuk, verdiği konserle müzikseverin kulağının pasını sildi. Konserde, her yaştan vatandaşlar, Saltuk’un sazından dökülen notalara hep bir ağızdan eşlik etti.
İZMİR Milliyet

Haberin Devamı

Almanlar, dibek kahvesini sevdi
ATEŞTE pişen, buram buram kokan Türk Kahvesi’nin muhteşem lezzeti Kemeraltı’nın sınırlarını aştı. Konak Belediyesi’nin çıkarttığı ‘Fincanda Kahve’ kitapçığını gören ve tatmak için Tarihi Kemeraltı’nda buluna Kahveciler Sokağı’nı tercih eden Alman turistler, ilk kez Türk Kahvesi tattıklarını ve çok beğendiklerini söylediler.
İZMİR DHA
ATEŞTE pişen, buram buram kokan Türk Kahvesi’nin muhteşem lezzeti Kemeraltı’nın sınırlarını aştı. Konak Belediyesi’nin çıkarttığı ‘Fincanda Kahve’ kitapçığını gören ve tatmak için Tarihi Kemeraltı’nda buluna Kahveciler Sokağı’nı tercih eden Alman turistler, ilk kez Türk Kahvesi tattıklarını ve çok beğendiklerini söylediler. n İZMİR DH

Yazarlar