Ege Arıca: Eksikler mazeret değil

Arıca: Eksikler mazeret değil

24.08.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Sezonun ilk maçında binlerce taraftarı önünde Gaziantep BŞB’yle berabere kalan Karşıyaka’da Erdoğan Arıca, “Eksikler sorun olmamalı. Toparlanmalıyız” dedi

Arıca: Eksikler mazeret değil

Bank Asya 1. Ligi’nde G.Antep BŞB’yle oynadığı sezonun ilk maçına cezalı ve lisansı yetişmeyen yedi oyuncusundan yoksun çıkıp 1-1’lik skora razı olan Karşıyaka’da Teknik Direktör Erdoğan Arıca, mazeret üretip eksiklerin arkasına sığınmadıklarını söyledi.
Kaf-Kaf, 2 milyon 350 bin TL’lik borcu geçtiğimiz cuma günü Futbol Federasyonu’na yatırıp transferin önünü açtığı için yurt dışından gelen Tiago, Erhan ve Osman’ın lisansları G.Antep BŞB rendevusuna yetişmezken, Arıca, “Tiago, Osman, Erhan ve yeni Brezilyalı Roni hücum bölgesi oyuncuları. En zayıf atak oyuncusu bile maçta oynayabilirdi. İlk 45 dakika istediklerimizi yaptık. İkinci yarıda hücuma teknik olarak kulübeden müdahale edemediğimiz için defansif yönlü oyuncu değişiklikleri yaptık. Orta sahadan Aykut’u uzun boylu olduğu için Okan’ın yanına forvete kaydırdık. Daha üretken olmak zorundayız. Oyuncularımızın problemlerinin çözülmesi, Bilal Kısa’nın da katılmasıyla farklı olacağız” diye konuştu. Yabancı santrfor arayan Kaf Kaf’ta anlaşmaya varılan Ankarasporlu Bilal Kısa’nın bugün takımla çalışmalara katılması bekleniyor.