Ege Arınç’tan başkanlara teşekkür

Arınç’tan başkanlara teşekkür

02.03.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

22.Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, depremzedeler için tüm imkânlarını seferber eden Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik ile Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye, çalışmaları nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu.

Arınç’tan başkanlara teşekkür

Memleketi Manisa’ya gelen Arınç, iki belediye başkanıyla bir araya geldi. Ziyareti sırasında Başkan Çelik, başkan yardımcıları ile birlikte Arınç’ı belediye önünde karşıladı. Ziyarette 23, 24, ve 25. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber de hazır bulundu. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de Arınç’a, yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Haberin Devamı

Arınç’tan başkanlara teşekkür

Arınç (sağda), Başkan Çelik’e depremzedeler için yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

‘Bir daha yaşanmasın’

Arınç, felaket sonrasında tüm kurum ve kuruluşlar ile vatandaşların seferber olmasının milletin yardımlaşma duygusunun ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdiğini belirtti, “Bu tür felaketlerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz” dedi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ziyaretin anısına Arınç’a Mimar Sinan’ın Ege Bölgesi’ndeki tek eseri olan Muradiye Camii’nin bir tablosunu hediye etti.