Ege Arkasspor’un konuğu Tofaş

Arkasspor’un konuğu Tofaş

23.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde 35 puanlı lider Ziraat Bankası’nı 31 puan ve bir maç eksiği ile üçüncü sırada takip eden Arkas bugün Tofaş’ı konuk edecek.

Arkasspor’un konuğu Tofaş

Atatürk Spor Salonu’ndaki karşılaşma 16.00’da başlayacak. Ligde 3 yenilgisi bulunan İzmir temsilcisi Bursa’da sezonun ilk yarısında oynanan maçı 3-1 kazandı. Perşembe günü Teledünya Türkiye Kupası çeyrek final maçında MEF Okulları’na konuk olacak Arkas’ta Basın Sözcüsü Uğur Özden, “Bu sezon tüm kupalara talibiz. Fire vermek istemiyoruz” dedi.

Karşıyaka?İZKA Eczacı önünde
Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde oynadığı 9 maçta tek galibiyet alabilen Karşıyaka İZKA, bugün deplasmanda lider Eczacıbaşı Vitra ile karşı karşıya gelecek. Eczacıbaşı Spor Salonu’ndaki mücadale 18.00’de başlayacak. Düşme hattındaki en önemli rakiplerden Ereğli Bld’ye yenilerek ağır darbe alan Kaf-Kaf’ta sakatlığı bulunan Gamze forma giyemeyecek. Antrenör İsmail Yengil, “İşimiz çok zor ama kolay teslim olmayacağız” diye konuştu.

Bornova Bld. Trabzon’da
NBA patentli guard Mardy Collins’in ardından Jamaikalı pivot Kimani Ffriend’e de imza attıran Bornova Bld, deplasmanda bugün Medical Park Trabzonspor’la karşılaşacak. 19 Mayıs Spor Salonu’ndaki müsabaka 16.00’da başlayacak. Yeni transferler Collins ve Ffirend’i kafileye dahil eden Bornova’da Litvanyalı pivot Nagys ise hasta olduğu için İzmir’de kaldı. Üst üste gelen sakatlıklar yüzünden son altı maçı kaybettiklerini belirten Antrenör Aclan Kavasoğlu, “Trabzonspor da son haftalarda çıkışa geçti. Zor bir deplasmanda kazanıp, rahatlamak istiyoruz” dedi.

Heyecan dorukta

Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü (BAYK) tarafından düzenlenen BAYK 2011 Kış Trofesi’nin birinci ayağı Bodrum Kalesi önünden verilen startla başladı. Yarışa katılan 1’i Rus toplam 47 tekne, Bodrum-Karaada-Kargı Koyu-Kurt Burnu arasındaki offshore rotada birincilik için kıyasıya mücadele etti. Rüzgarın kuzeybatıdan zaman zaman 9 nata kadar çıktığı etapta yarışçılar güç anlar yaşadı. Bazı tekneler cenova yelkenleri açmakta zorlandı. Yarışlarda en çok ilgiy Mıto adlı yelkenli görürken mücadele Bodrum Kalesi İçmeler etabıyla devam edecek.