Ege Asıl şov şimdi başlıyor

Asıl şov şimdi başlıyor

25.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig’de Ç. Rizespor’u liderlik koltuğundan ederek, puanla tanışan Göztepe’de Teknik Direktör Kalpar, “Üzerimizdeki baskıyı attık. Bizi asıl şimdi izleyin” diyerek, gözdağı verdi

Asıl şov şimdi başlıyor

Ligde ilk üç maçı puansız geçtikten sonra, haftaya lider giren Çaykur Rizespor’u Mithat’ın son dakika golüyle dize getirip galibiyet hasretine son veren Göztepe’de Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, “Üzerimizdeki baskıyı atlattık. Şovu şimdi izleyin” dedi. Üst üste alınan üç yenilgi yüzünden eleştiri oklarına hedef olan Kalpar, “Hafta boyunca oyuncuları motive etmek zor oldu. Onlara iyi futbolcu olduklarını, herhangi bir takımın değil Göztepe’nin formasını giydiklerini hatırlattık. Bu da sonuca gitmede işimizi kolaylaştırdı” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

“Tek sorun goldü”
İlk üç haftada alınan başarısız sonuçların temelinde gol kısırlığının yattığını tekrar eden tecrübeli teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü: “Her maçta çok sayıda pozisyon üretmemize rağmen son vuruşlardaki sıkıntı yüzünden sonuç alamadık. Ç.Rize önünde yine çok kaçırdık ama bu kez şans yüzümüze güldü.” Geçen sezon görev yaptığı Karadeniz ekibini iyi tanımanın önemli olduğunu dile getiren Kalpar, “Defansla orta saha arasında topa sahip olup, oyunu boş alanlara yaydık. Koşan, yıpratıcı özelliğe sahip Halil’i ilk 11’de tercih ettik. ” dedi.

Kazanırsan iyin kaybedersen kötü

Başkan İmam Altınbaş’ın hafta içindeki, “Herkes gider o kalır” açıklamasına rağmen Ç.Rizespor karşılaşmasında gergin olduğunu gösten kaçmayan Hüseyin kalpar, bu konuda şunları söyledi: “Türkiye’de kazanırsan iyi, kaybedersen kötüsün. Ama doğru olan bu değil. Bana göre sahada koşmayan, isteği olmayan takım, adı, kadrosu ne olursa olsun zayıftır. Sergilediğimiz mücadeleyi devam ettireceğiz. Umutla önümüze bakıyoruz.”

Haberin Devamı

Halil, galibiyette önemli rol oynadı

Geçen sezon takımı yöneten Cihat Arslan’ın sürekli şans verdiği Halil, uzun zaman sonra ilk onbirde başladığı maçta yine büyük beğeni topladı. Kalpar, Ç.Rizespor karşısında sahaya sürdüğü Halil’i, “Koşan, yıpratıcı özelliğe sahip Halil’i ilk 11’de tercih ettim” diyerek, genç oyuncuya güvenini gösterdi.

Yazarlar