Ege Aslan’a Yıldırım desteği

Aslan’a Yıldırım desteği

20.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, EGE-KOOP’un mega projesi İzmir Sağlık Serbest Bölgesi’nin kentin gelişimine büyük katkı yapacağını belirtti.

Aslan’a Yıldırım desteği

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan’ın, İzmir Sağlık Serbest Bölgesi Projesi’ni hayata geçirme kapsamında gerçekleştirdiği görüşmelerde son isim Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım oldu. TTNET ve PTT’nin yeni uygulamalarına start vermek için önceki gün İzmir’e gelen Bakan Yıldırım, EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan ile de bir araya geldi. Kaya Thermal Otel’de gerçekleşen görüşmede Aslan, proje hakkında ayrıntılı bilgilendirme yaptı. Anlatılanların kendini heyecanlandırdığını söyleyen Yıldırım, Ege-Koop’un takdir edilesi işler yaptığını, insanlarda oluşturduğu güven duygusu ile marka haline geldiğini söyledi. Yıldırım, “İzmir’in gelişimine katkı sağlayacak, önünü açacak her projede seve seve görev alırız. Ümit ediyorum ki, gerekli çalışma yapıldıktan sonra konu Bakanlar Kurulu’na taşınacak ve orada da ilgili karar çıkacaktır” dedi.

İzmir’in önü açılır
Projenin detaylarını anlatan Aslan, hükümetin bu dev projeyi İzmir’e kazandıracağına olan inancını dile getirdi. Aslan, “Bana göre İzmir sağlık kenti olmalıdır. Bunun için de Bakanlar Kurulu’nun bu yönde kararı gereklidir. Verilecek bu karar ile İzmir’in önü açılmış olacaktır.” diye konuştu.