Ege Aydın’ın güzellikleri tatilcileri bekliyor

Aydın’ın güzellikleri tatilcileri bekliyor

17.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Aydın’ın güzellikleri tatilcileri bekliyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelindeki temizlik, bakım ve onarım çalışmaları yaz mevsiminin gelmesiyle özellikle tatil beldelerinde sıklaştı. Kuşadası’ndaki Sevgi Yolu yaya ve bisikletlerin kullanımına açıldı. Didim’de de yollarda iyileştirmeler devam ediyor. Kent genelinde yapılan yeni yollar ise konforlu ve güvenli yolculuk sunuyor.

Haberin Devamı

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarsa Aydın’ı çiçek bahçesine çevirdi. Orta refüjlerde, parklarda ve bahçelerde çalışmalar yürüten ekipler rengarenk yaz çiçekleri ekti.

Yeni parklar

Aydın’ın her mevsim güzelliğini koruması için çalışmalara devam ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu “Tüm vatandaşlarımızı Aydın’da tatil yapmaya bu şehrin güzelliklerinden yararlanmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan Kuşadası Karaova Mahallesi de yeni parkına kavuşuyor. Parkta voleybol sahası, 2 basketbol sahası, dinlenme alanları ve etkinlik alanı, koşu ve yürüyüş yolu, çocuk oyun grubu yer alacak. Mevcut ağaçlara ek birçok yeni dikim yapılacak.

Yazarlar