Ege Az gol at çok puan al

Az gol at çok puan al

09.11.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ligde üçüncü sırada yer alan Karşıyaka ile dördüncü sıraya yerleşen Manisaspor, zirve mücadelesinde en az gol atan takımlar oldu

Az gol at çok puan al

PTT 1. Ligi’nde zirve mücadelesi veren iki Egeli Karşıyaka ve Manisaspor, kendilerine yakın takımlar arasında en az gol atan iki takım konumunda. Lider Ç.Rizespor’un 18, ikinci sıradaki K.Erciyesspor’un 19, son haftalarda yaptığı müthiş çıkışla beşinci basamağa tırmanan Adana Demirspor’un 21 gol attığı ligde rakip fileleri 11’er kez sarsan iki Egeli, maç başına 1.1 gol ortalamasıyla, “Az gol, çok puan” takımlarını temsil ediyor.

En golcüler Kahe ve Fatih
K. Erciyesspor’da fileleri 6’şar kez havalandıran Gökhan Kaba ve Gohou bile iki takımı sollarken, Manisaspor’un en skorer futbolcusu 4 golü bulunan Kahe, KSK’nin en golcüsü ise 3 kez ağları sarsan ön libero Fatih Şen. Karşıyaka’da Fatih Şen’in dışında Adnan, Makukula, Banahene, Caner ve Onur’un 1’er golü bulunurken, kalan 3 golün 2’sini Göztepeli Hamza, 1’ini ise Bucasporlu Efe kendi kalesine attı. Manisa’da Kahe’den sonra en golcü oyuncular ise 3 gollü Murat Gürbüzerol ile 2 gol kaydeden Bülent.