Ege Bahar festivaliyle eğitime destek

Bahar festivaliyle eğitime destek

07.04.2024 - 00:01 | Son Güncellenme:

Ege İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği “Bahar Festivali” renkli görüntülere sahne oldu. Tasarımcıların eserlerini sergilediği etkinlikte EGİAD Başkan Vekili Kaan Özhelvacı, “Doğanın uyanışını kutladık” dedi

Bahar festivaliyle eğitime destek

Ege Genç İş İnsanları Derneği’nin (EGİAD), sosyal sorumluluk projesi kapsamında geliri, EGİAD Ortaokulu Spor Salonu’na aktarılmak üzere Swiss Otel Büyük Efes İzmir’de düzenlediği Bahar Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Haberin Devamı

Geliri eğitime harcanacak

Son yerel seçimlerde Konak Belediye Başkanı seçilen Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun da ziyaret ettiği, Türk tasarımcıların ürünlerinin satışa sunulduğu, iş insanı Ferah Sancak’ın da desteklediği organizasyonda 60 stant yer aldı. Girişin herkese açık ve ücretsiz olduğu etkinlikte, oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci de sevenleriyle özel söyleşide biraraya geldi.

Etkinlikte oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Ahmet Berber, Diş Hekimi Ecren Çolak, Milli Yüzücü Bengisu Avcı ve SIDREX söyleşileri yer aldı. Başkan Vekili Özhelvacı etkinlik ile doğanın uyanışını kutladıklarını belirterek, “Bu festival bizler için hem baharı hem de birlikte olmanın, paylaşmanın ve önemini temsil ediyor. Etkinlikten elde edeceğimiz gelirle 2004 yılında yaptırdığımız okula spor salonu açacağız” dedi. Karşıyaka Kadın Voleybol Takımı ile Söyleşi ile devam eden etkinlik, kokteyl ve DJ. Faruk Balkan’ın performansı ile son buldu.