Ege Bakım ve onarım çalışması başladı

Bakım ve onarım çalışması başladı

16.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, çevrenin korunması konusunda çok önemli bir projeyi daha hayata geçirdi.

Bakım ve onarım çalışması başladı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, çevrenin korunması konusunda çok önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. Büyükşehir ve ASKİ Genel Müdürlüğü işbirliğinde il genelindeki atıksu arıtma tesislerini kapsamlı bir bakım ve onarıma soktuklarını belirten Başkan Çerçioğlu, “İlk etapta 12 adet atıksu arıtma tesisinde revizyon ve restorasyon çalışması gerçekleştirilecek” dedi.
İlk etapta Atça Atıksu Arıtma Tesisi, Atça Akmusluk Atıksu Arıtma Tesisi, Bozdoğan Akçay Atıksu Arıtma Tesisi, Bozdoğan Eymir Atıksu Arıtma Tesisi, Bozdoğan TOKİ Atıksu Arıtma Tesisi, Bozdoğan Yazıkent Atıksu Arıtma Tesisi, Buharkent Savcıllı Atıksu Arıtma Tesisi, Köşk Çiftlik Atıksu Arıtma Tesisi, Kuyucak Atıksu Arıtma Tesisi, Kuyucak Sevindikli Atıksu Arıtma Tesisi, Yenipazar Atıksu Arıtma Tesisi ve Sultanhisar Atıksu Arıtma Tesisi’nde çalışma yapılacak. Tesislerin mekanik aksamlarını, arıtmayı sağlayan çeşitli üniteleri, terfi pompaları ile elektrik aksamlarını yenileyecek. Ayrıca çevre düzenlemesi yapılacak.