Ege BALAYINDA İLK DURAK İSPANYA

BALAYINDA İLK DURAK İSPANYA

15.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kordon Otel’in sahibi Timur Suna-Ömür Gönülşen çiftinin kızı Güniz Ömür Gönülşen ile, Lavista Otellerinin sahibi Nilgün-Ata Gökahmetoğlu çiftinin oğluları Barış Gökahmetoğlu, Bonjour Beach Clup’ta düzenlenen muhteşem düğün töreni ile evlendi.

BALAYINDA İLK DURAK İSPANYA

Üç yıl önce Çeşme’de tatilde tanışan çift, Jolie davetin yaptığı organizasyon ile dünya evine girdi. 500 seçkin davetlinin katıldığı muhteşem düğün töreninde, Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu nikahı kıyarken, 2 ay sürecek olan balayının ilk adresi İspanya, daha sonra Amerika olacak.

Haberin Devamı


Liyakat yaz tatili yapmıyor

LİYAKAT Derneği Başkanı Eskinazi, projeleri hayata geçirdiklerini belirtti

Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT) Yönetim Kurulu Başkanı Berkay Eskinazi, “Daha büyük projelere imza atmak üzere yaz dönemi boyunca da çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Yoğun geçen bir çalışma döneminin ardından LİYAKAT üyeleri ve dostları düzenlenen kokteylde yorgunluk attı. Dernek üyelerinin yanı sıra Çeşme Kaymakamı İnci Sezer Becel, Ak Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar ve iş dünyasından pek çok misafirin ağırlandığı gecede LİYAKAT Derneği Başkanı Berkay Eskinazi yıl içerisinde ülke geneline yayılmasını amaçlayarak İzmir’den başlattıkları, gençlere ve kadınlara yönelik pek çok projeyi hayata geçirdiklerini ve bu yolda ilerlemeye devam edeceklerini belirtti.

Haberin Devamı

İZMİR DHA

Dedeman, VIP Turizm ile Uzay Yolcuğunda

VIP Turizm’le uzay seyahatine çıkacak Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, katılım imzasını Bodrum açıklarında Cennet koyunda attı. VIP Turizm Space Travel tanıtım etkinliği sonrasında Murat Dedeman’ın teknesinde bir araya gelen Ceylan Pirinçcioğlu ve Murat Dedeman, imza törenini bu sefer denizde gerçekleştirdi. Projesi SXC tarafından geliştirilen ve Türkiye Temsilciliğini VIP Turizm’in üstlendiği Lynx Uzay Roketi’nin ilk uçuşu içinse geri sayım devam ediyor. İlk uçuş 2014’te gerçekleşecek.


Eda Taşpınar cankurtaran oldu

Çeşme Alaçatı’da geçtiğimiz günlerde Barbadoslu ünlü şarkıcı Rihanna ile aynı mayoyu giyen Eda Taşpınar, şimdi de Pamela Anderson’a özendi. Pamela Anderson’un ülkemizde Sahil Güvenlik adıyla gösterilen Baywatch dizisinde can kurtaran rolündeki kırmızı mayosunun aynısını giyen Eda Taşpınar yine tüm bakışları üzerine topladı.

ERAY ARPAŞİN İzmir DHA