Ege Başarılı isimler geleceği konuştu

Başarılı isimler geleceği konuştu

11.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

2016 yılında 36 eğitim gönüllüsü tarafından kurulan, üniversite öğrencilerine karşılıksız burs desteği sağlayan Atlas Sağlık ve Eğitim Vakfı tarafından ‘3. Atlas Geleceğe Koşuyor’ etkinliği düzenlendi.

Başarılı isimler geleceği konuştu

Açılış konuşmasını yapan Başkan Dr. Mustafa Apak, “Asıl hedefimiz yetiştirebildiğimiz kadar öğrenci yetiştirmek ve onların vizyonlarını genişletmek. Modern çağda artık kahramanlar başkalarının hayatlarını değiştirmek için kendi hayatlarından fedakarlık eden insanlardır” dedi.

Haberin Devamı

Bilgi alışverişi yapıldı

Etkinlikte; Homeopati Uzmanı Dr. Levent Buda, ‘Alternatif Tıp/ Homeopati ve Sağlıkta Gelecek’ konusunda katılımcılara önemli bilgiler aktardı. Dr. Serkan Karaismailoğlu Kadın ve erkek beyni arasındaki faklara dikkat çekti. Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, TARKEM Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Yüce ve İzmir İleri Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güden de İzmir ve Türkiye’nin eğitim ve sanayideki durum ve konumlarını, bu konularda Avrupa ülkelerinin nasıl çalışmalar yaptıklarını konuştu. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Gürkan Kubilay ise sağlıklı beslenme yöntemleri ve sağlıkta geleceğin ne olacağına dair bilgileri katılımcılarla paylaştı. Milli Takımlar Eski Teknik Direktörü Ersun Yanal ise Türk sporu ve futbolunun şu anki durumunu, yapılan hataları, organizasyon kısmındaki eksiklikleri hakkında konuştu.