Ege BAŞBAKAN BABAMI DA HAPİSTEN KURTARSIN

BAŞBAKAN BABAMI DA HAPİSTEN KURTARSIN

12.03.2011 - 02:49 | Son Güncellenme:

İzmirli Serhat Ataseven, Moldova’da altı aydır cezaevinde tutulan TIR şoförü babası Mustafa Ataseven’in hâlâ serbest bırakılmamasına isyan etti, Başbakan Erdoğan’dan yardım istedi...

BAŞBAKAN BABAMI DA HAPİSTEN KURTARSIN

Üç çocuk babası Mustafa Ataseven (45), geçen eylülde Moldova’nın başkenti Kişinev’e TIR’la yük götürdü, bir kavgayla ilgili cezaevine konuldu. Oğul Serhat Ataseven, suçsuz olduğunu öne sürdüğü babasının serbest bırakılması için yaptığı başvurulardan sonuç alamadı. Kişinev’deki Türk Büyükelçiliği başta olmak üzere tüm resmi kurumlara başvurmasına rağmen yol katedemeyen Serhat Ataseven, “Babam, lokantada başka bir masada oturan Türk A.N.’yle tanışmış. Yemeğin ardından TIR parkına dönmüş. A.N. ise hesap yüzünden restoran sahipleriyle kavga etmiş. Bir Moldovalı garson elinden bıçaklanmış. Olaydan sonra TIR’ında uyuyan babam da gözaltına alıp, cezaevine yollamış. Babamın masum olduğuna dair birçok şahit bulmama rağmen polis onları dinlemiyor.” dedi.
Oğul Ataseven, “Ankara’da Başbakan’la görüşmek istedim ulaşamadım. Başbakan, ülke dışındaki Türklere yardım ettiklerini söylüyor. Benim de sesimi duysun, yardım elini uzatsın ki babama kavuşayım.” diye konuştu.