Ege Başka yerde yok!

Başka yerde yok!

28.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin paketleme tesisleri, üreticinin yüzünü güldürecek. Başkan Aziz Kocaoğlu, “Ürünler, peşin parayla en yüksek fiyata zincir marketlere pazarlanacak” dedi

Başka yerde yok

15 yıllık görev süresinin sonuna yaklaşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kaocaoğlu, teşekkür ziyeretlerine Kiraz ile devam etti. Veliler, Pınarbaşı, Uzunköy, Ovacık, Çanakçı ve Suludere mahallelerinde vatandaşla bir araya gelen Başkan Kocaoğlu helallik istedi, “15 yıl sizlerle birlikte yol almak gurur vericiydi. Entrika işlerini bilmem, sadece çok çalışırım. Adam gibi durup doğruyu söylerim. Siyasette de büyük hata yapmadım çok şükür, 15 sene postu deldirmeden durdum mu? Durdum. Size de tavsiyem, daha çok çalışmanız” diye konuştu. Ülke genelinde fark yaratan belediye konumuna geldiklerini dile getiren Başkan Kocaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Haberin Devamı

Lokmayı büyüttük

“Nüfus başına bölün; bizim yaptığımız yatırım başka hiç bir yerde yok! Ölçüp biçtim, vatandaşa en fazla fayda sağlayan neyse onu yaptım. İnsanımızın lokmasını büyütecek işler başardık. Kiraz’da koyun, keçi, arı, meyve fidanı dağıttık, kadınlarımıza destek olup istiridye mantarı yetiştirmelerinin yolunu açtık. Üretimi teşvik ettik. Şimdi de bu ürünlerin pazarlanması için çalışıyoruz. Zincir marketlerle yapılan pazarlama görüşmelerinde, paketlemenin önemini gördük. Ödemiş Bademli’de ilk paketleme tesisimizi kurduk, sırada Menderes ve Bayındır var. Bu tesisler sayesinde, büyük market zincirleri, peşin paraya ve o günün en yüksek fiyatıyla ürünlerinizi satın alacak.”

Yüzde 70 oy istedi

Haberin Devamı

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da katıldığı aday tanıtım töreniyle seçim çalışmalarının startını verdi. Yeni belediye hizmet binasını mevcut otogar alanına yapacaklarını, otogarı da Kuştur mevkiine taşıyacaklarını belirten Günel, “Belediye binasından boşalacak alana ise kent meydanı kazandıracağız” dedi. Kuşadası’ndan yüzde 70 oy istediğini vurgulayan Çerçioğlu ise, Kuşadası’na bugüne dek 233 milyon liralık yatırım yaptıklarını, önümüzdeki beş yılda bu rakamın beş katı yatırım yapacaklarını ifade etti.