Ege Başkan Cahan işçileri unutmadı

Başkan Cahan işçileri unutmadı

02.05.2018 - 23:59 | Son Güncellenme:

Uşak Belediyesi, 1 Mayıs’ta, belediye personeli ve ailelerine yönelik etkinlikler düzenledi. Başkan Cahan, çalışanlara emeklerinden dolayı teşekkürlerini iletti

Başkan Cahan işçileri unutmadı

UŞAK Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinliklerinde, Başkan Nurullah Cahan belediye çalışanlarıyla bir araya geldi. Kayaağıl Jeotermal Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe belediye çalışanlarıyla birlikte aileleri de katıldı. Şenlik havasında geçen programda çocuklara ve ailelere yönelik yarışmalar gerçekleştirildi. Çocuklar için Hacivat Karagöz ve palyaço tiplemelerinin yer aldığı organizasyonda ayrıca çeşitli çekilişler yapıldı.

Haberin Devamı

Emekleri çok

1 Mayıs İşçi Bayramını belediye personeliyle birlikte geçiren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Uşak’ın güzelleşmesinde emeği olan işçi kardeşlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir gün geçirelim, onların bayramına eşlik edelim istedik. Onlarla birlikte 210 bin tane hemşerimize hizmet ediyoruz” dedi. Tüm işçilerin, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutlayan Başkan Cahan, kent için özveriyle çalışan personele de teşekkürlerini iletti.

Aileleriyle katıldılar

Etkinliğe aileleriyle katılan belediye çalışanları, çocuklarıyla birlikte yarışmaların coşkusunu yaşadı, keyifli bir gün geçirdi. Personel, kendilerine böylesine güzel bir gün yaşattığı için Başkan Nurullah Cahan’a teşekkür etti.