Ege Başkan Sepil'den voleybol atağı

Başkan Sepil'den voleybol atağı

12.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, son yıllarda Süper Lig’de yer alan futbol şubesinin yanı sıra hentbol başta olmak üzere yelken, yüzme, rüzgâr sörfü, jimnastik, okçuluk gibi branşlarda da yaptığı yatırımlarla kulübü farklı bir noktaya taşıyor. Sarı kırmızılılar, voleybolda yıllar sonra parkeye dönüyor

Başkan Sepilden voleybol atağı

Bir dönem voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde boy gösteren Göztepe, Başkan Mehmet Sepil’in de girişimleri ile voleybolda yeniden yer alacak. Sarı kırmızılıların Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’ndaki İzmir temsilcilerinden Rota Koleji Spor Kulübü’yle yarışmacı haklarını devralmak için anlaşmaya vardığı öğrenildi. Hentbolda küçülmeye giden sarı kırmızılılar, voleybolda Rota Koleji A takım ve altyapısını devralıp adını Göztepe olarak değiştirecek.

Haberin Devamı

İzmir derbisi izlenecek

Yeni sezonda yine 1. Lig’de mücadele edecek Göztepe’nin hedefini Sultanlar Ligi olarak belirleyeceği belirtildi. Karşıyaka’nın da yer aldığı Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde sporseverler yeni sezonda tekrar İzmir derbisi izleyecek. Urla Adnan Süvari Tesisleri’nin bitişiğine yelken ve sörf tesisleri de kuran Göztepe, rüzgar sörfünde Fulya Ünlü’nün yanı sıra 2016 Rio Olimpiyatları’na katılarak ilki başaran İzmirli cimnastikçi Ferhat Arıcan ile okçu Yasemin Ecem Anagöz’ü kadrosuna katmıştı.

Göztepe’de Ghilas mutluluğu

Küme düşmekten son hafta kıl payıyla kurtulduğu geçen sezon en büyük sıkıntıyı hücum hattından çeken Göztepe’de taraftarlar henüz yeni sezon kampları başlamadan çifte müjdeyi aynı gün aldı. İleri ucunda uzun süredir temas kurduğu Galatasaray’dan ayrılan Eren Derdiyok’la takviye eden Göztepe, aynı gün 2 sezondur saç baş yolduran Ghilas’la da yollarını resmi olarak ayırdı. Geçen sezon yaz döneminde aylarca skor yükünü çekecek golcü arayan İzmir temsilcisi, transferin son günlerinde Jerome ile sözleşme imzaladı. Ligde bekleneni bir türlü veremeyen İngiliz golcü, sezon boyunca yalnız 5 gol attı. Sarı kırmızılılarda geçen sezon ilk yarıda forma giyen forvet Cikalleshi, ligde 7 maçta hiç gol atamadı.