Ege Başkentte, İzmir Modeli’ni anlatacak

Başkentte, İzmir Modeli’ni anlatacak

20.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamaları ödülleri topluyor. Başkan Aziz Kocaoğlu da başarıyı anlatması için birçok davet alıyor

Başkentte, İzmir Modeli’ni anlatacak

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ‘İzmir Yerel Yönetim Modeli’ni anlatmak için Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mezunları Derneği’ne konuk olacak. Yarın saat 19.00’da düzenlenecek ‘İzmir Yerel Yönetim Modeli’ söyleşine katılacak olan Başkan Kocaoğlu, İzmir’in kalkınmasında rol üstlenen faktörleri anlatacak. Türkiye Futbol Adamları Derneği İzmir Şubesi tarafından verilen “İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır” ödüllerinin 21’incisinde de Onur Ödülü’ne layık görülen Başkan Kocaoğlu, kentte sporun geliştirilmesine yaptığı katkılar nedeniyle verilen ödülü Şube Başkanı Bahri Vreskala’nın elinden aldı.

Haberin Devamı

İzmir kulüplerinin başarı çıtasının giderek yükseleceğine olan inancını dile getiren Başkan Kocaoğlu, “15 yıl önce İzmir’in içinde bulunduğu ekonomik koşullar kulüplerin işadamları tarafından taşınmasını imkansız hale getirmişti. ‘Ne zaman Süper Lig’de kulübümüz olacak’ diye sorulduğunda, ‘Önce biz altyapıyı hazırlayacağız ve İzmir’i kalkındıracağız. Kent ekonomisinin büyümesiyle insanlar kulüplerimizi yukarıya taşıyacak’ demiştik. Bunu bugün Göztepe ile görüyoruz, yarın Altınordu, Altay ve diğer kulüplerimizle göreceğiz. Başarmak için yola çıktık ve başaracağız” diye konuştu.