Ege BAŞROLDE EMEL SAYIN, İZMİR’DE

BAŞROLDE EMEL SAYIN, İZMİR’DE

15.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türk Sanat Müziğinin Dev ismi Emel Sayın, “BAŞROLDE EMEL SAYIN” adlı Alaturka gösteri programıyla, 2 Ağustos akşamı İzmir Fuar Açık Hava Tiyatrosu’nda izleyicilerin karşısına çıkacak.

BAŞROLDE EMEL SAYIN, İZMİR’DE

Konserin sahnesi iki bölümde oluşacak. Emel Sayın ilk bölümde kırk kişilik dev bir koroyla hem kendi hitlerini hem de şimdiye kadar kendisinden hiç dinlemediğimiz şarkıları seslendirecek. Konserin ikinci bölümünde ise, sanat, cemiyet, spor ve moda dünyasından ünlü konuklarla fasıl yapıp kimi zaman dans edecek kimi zaman farklı şovlara imza atacak.

Haberin Devamı

Özgener çifti akşam yemeğinde

İzmirli işadamı Mahmut Özgener, eşi Ayşe Özgener ile birlikte akşam yemeğini yemek için Alaçatı’da hizmet veren Mi Casa Restorant’a geldi. Yakın arkadaşları ile neşe içinde yemek yiyip sohbet eden Özgener çifti, daha sonra mekan’dan ayrılarak evlerinin yolunu tuttu.

BEHZAT Ç. PAPARAZZİ’DE

BEHZAT Ç dizisinin baş rol oyuncusu Erdal Beşikçiler geleneği bozmadı ve eşi ile birlikte soluğu Çeşme’de aldı. Motorsikleti ile Çeşme’ye gelen usta oyuncu müdavimi olduğu Aya Yorgi Koyu’ndaki Paparazzi Beach’de güneşlenip denize girdi. Gözlerden uzak bir şekilde tatil yapmayı tercih eden Beşikçiler, birsüre denize girip güneşlendikten sonra Paparrazi’den ayrıldı.

ERAY ARPAŞİN İzmir DHA

Haberin Devamı

Suzan Kardeş coşturdu

Balkan ezgilerini en güzel yorumlayan sanatçı Suzan Kardeş Çeşme Marina’da yer alan Hayal Kahvesi’nde hayranlarını coşturdu. Konserini “Yine bir Çeşme akşamı ve yine sizlerleyim muhteşem bir gece geçirmeye hazır olun” diyerek konserini başlatan Kardeş, zaman zaman sahneden seyircilerin arasına inip şarkılarını söyledi. n ERAY ARPAŞİN DHA

Dilmen huzur bulmaya geldi

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen sık sık geldiği Çeşme’de tatilini geçiriyor. Dost Pide’de bir arkadaşı ile hem sohbet edip hem yemek yiyen Dilmen, “Çeşme ve İzmir beni kendine çok bağladı. Her sene buraya gelip huzur buluyorum” dedi.

ELMAS’TAN GENÇ KIZLARA FIRÇA

ÜNLÜ oyuncu Naz Elmas, Çeşme tatiline geç başladı. Gece kuzenleri ve arkadaş grubu ile Marrakech’e gelen Naz Elmas, genç kızlara ateş püskürdü. Gündüzleri beach clublarda genç kızların yüzünde bir kilo makyaj olduğunu belirterek, fırça attı.

İZMİR DHA