Ege ‘Beni öldürmeden sesime kulak verin’

‘Beni öldürmeden sesime kulak verin’

29.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’de yaşayan Şenol Yaşaran, bir süre birlikte olduğu, sonra ayrıldığı erkek arkadaşı M.K.S’nin kendisini ölümle tehdit ettiğini öne sürdü.

‘Beni öldürmeden sesime kulak verin’

Aldığı tehdit ve haraketlerden dolayı defalarca şikayetçi olduğunu, ancak tehditlerin arkasının kesilmediğini belirten Yaşaran, “Ben ölmeden sesimi duyun. Evden dışarı çıkamıyorum. Açtığım davalardan birinden ceza alırsa, beni öldüreceğini söylüyor. Korkuyorum, başıma bir şey gelmesinden çekiniyorum. Ben ölmeden önlem alınsın” diyerek yetkililerden yardım talep etti. 35 yaşındaki, özel güvenlik görevlisi Şenol Yaşaran, geçen yıl, garson M.K.S. ile (41) tanıştı.

Kıskançlık krizi
İlk günlerde mutlu giden beraberlik, aşırı alkol aldığı ileri sürülen M.K.S’nin gereksiz kıskançlıkları nedeniyle son buldu. Yaşaran’ın son vermek istediği ilişki adliyeye taşındı. Yaşaran, evine gelerek kendisine hakarette bulunan, şiddet uygulayan ve rahatsız eden M.K.S’den, 12 kez şikayetçi oldu. Karşıyaka Cumhuriyet Savcılığı da, M.K.S. hakkında üç ayrı dava açtı. Evinde yalnız kalan, tüm çabalarına rağmen M.K.S’den kurtulamayan Yaşaran, yaşadıklarına isyan etti.

Haberin Devamı

Şiddet mağduru olmak istemiyorum
M.K.S’nin psikolojik rahatsızlığı bulunduğunu öne süren Yaşaran, “Aşırı alkol alıyor ve gereksiz kıskanç-lıklarda bulunuyordu. Ayrılmak istediğimi söyleyince hayatı bana zindan etti. Evimdeki camları kapıları kırdı, hakaretler edip küfürler yağdırdı. Sürekli beni takip ediyor. Her defasında serbest bırakıldı. Açılan üç davadan ilki, önümüzdeki cuma günü görülecek. ‘Eğer bu davaların birinden hapis cezası alırsam, seni öldüreceğim’ diyerek tehdit ediyor” dedi. Can güvenliği olmadığını kaydeden Yaşaran, devletin kendisine sahip çıkmasını istiyor.