Ege ‘Benim derdim Bornova’

‘Benim derdim Bornova’

11.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

4 yıllık görev süresini değerlendiren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila “Doğup büyüdüğüm kente belediye başkanı olmak büyük mutluluk” dedi

‘Benim derdim Bornova’

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 4 yıllık görev süresi boyunca hayata geçirdiği proje, yatırım ve hizmetleri düzenlediği tanıtım toplantısı ile anlattı. 2014 yılından bu yana yapılan çalışmaların anlatıldığı filmin gösterimiyle başlayan toplantıda, Başkan Atila’nın aday adaylığı sürecinde ailesiyle birlikte konuk olduğu televizyon programı da gösterildi. Başkan ve eşi Hikmet Atila bu sürpriz karşısında duygulandı.

Haberin Devamı

‘İlkemiz ortak akıl’

Doğup büyüdüğü ve baba olup çocuklarını büyüttüğü kente belediye başkanı olmanın kendisine büyük mutluluk ve gurur verdiğini söyleyen Başkan Olgun Atila, ‘Bornova Bizim Evimiz’ sloganıyla yola çıktıklarını belirtti. Başkan Atila, “Hizmet anlayışının ilk sırasına ortak akıl ilkesini koyduk ve Bornova Belediyesi’nin 5 yıllık strateji planını bu doğrultuda yaptık. Tek adamlığa hep karşı oldum” dedi. Çevre ve temizlikten park-bahçelere, yeni kültür merkezlerinden modern pazaryerlerine yaptıkları çalışmaları ve hayata geçirdikleri projeleri anlatan Başkan Atila, spor ve sosyal alandaki projeleriyle Türkiye’ye örnek olduklarını vurguladı.

İşimizi yaptık

Ülkenin zor bir dönemden geçtiğini vurgulayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “2014 yılından bugüne 3 seçim, bir referandum, bir darbe girişimi yaşadık. Bu zor süreçte yüksek demokrasi kültürümüz sayesinde Bornovalılar olarak hiç ayrışmadık. Hep işimizi yaptık” dedi. Bornova Belediyesi, son 4 yılda yaptığı fiziki ve sosyal yatırımlarla Bornova’nın çehresini değiştirdi, 229 milyon 731 bin liralık yatırım yapıldı. Toplantının sonunda katılımcıların sorularını da yanıtlayan Başkan Atila “Benim derdim, aşkım Bornova” sözleriyle konuşmasını tamamladı.