Ege Bergama’nın sultanlarından Ateş Çelik’e ziyaret

Bergama’nın sultanlarından Ateş Çelik’e ziyaret

23.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Bu yıl Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Liginde mücadele edecek olan Ateş Çelik Bergama Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Ana Sponsoru olan Ateş Çelik Wind Power firmasını ziyaret etti.

Bergama’nın sultanlarından Ateş Çelik’e ziyaret

Ziyarette Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Ateş Çelik Wind Power Firması Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Güldoğan, Ateş Çelik Wind Power Firması Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Güldoğan, Bergama Belediyespor Kulübü Amatör Şubelerden Sorumlu Yöneticisi Bülent Köse, Kulüp Antrenörlerinden Barış Selmanpark ile Ateş Çelik Wind Power Firmasının çalışanları yer aldı. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç; “Bergama Belediyespor ve Ateş Çelik birlikte bir yolculuğa çıkıyor. Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Liginde artık bir takımımız var. 6 Ekim tarihinde sezonu açıyoruz. İlk maçımızı Bergama’da Erdal Önder Kapalı Spor Salonu’nda oynayacağız. Ateş Çelik Wind Power Firması yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Ateş Çelik Bergama Belediyespor Kadın Voleybol Takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Haberin Devamı

Başkan Gönenç’e teşekkür

Ateş Çelik Wind Power Firması Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Güldoğan ise yaptığı konuşmada; “Ateş Çelik Wind Power ile Bergama Belediyespor Kulübü arasında çok önemli ortak yönlerimiz var. Her ikimiz de Bergama’ya değer katmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz biz Bergama’da Rüzgâr Enerjisi Tribünleri için kuleler üretiyoruz, yani yenilenebilir enerji alanındayız. Spor da kendisini yenilediği bir alan. Buda ortak bir özellik. Ben öncelikle spora ve sporcuya büyük destek veren Bergama Belediye Başkanı Sayın Mehmet Gönenç’i tebrik ediyor, ziyaretlerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. TVF Voleybol Kadınlar 2. Ligi 3. Grupta yer alan Ateş Çelik Bergama Belediyespor ilk maçını 6 Ekim 2018 Cumartesi Günü saat 14.00’te Gelişim Koleji ile Bergama Erdal Önder Spor Salonunda oynayacak.

Haberin Devamı

Bergama’nın sultanlarından Ateş Çelik’e ziyaret