Ege Bir günde iki intihar

Bir günde iki intihar

10.06.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Bornova’da üniversite öğrencisi Yiğit İlhan, 75 hap içtikten sonra sekizinci kattan atlayıp canına kıydı. Karabağlar’da da cila ustası Fatih Yılmaz parkta kendini astı

Bir günde iki intihar

Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği 4. sınıf öğrencisi Yiğit İlhan (24), saat 15.00 sıralarında kendisini sekiz katlı binanın çatısından boşluğa bıraktı. Yola düşen İlhan, olay yerinde hayatını kaybetti. Polis, çatıda çanta ile boş ilaç kutuları buldu. Çantadaki kimliklerden isminin Yiğit İlhan olduğu belirlenen üniversiteli gencin, kalp ritmini düzenleyen 75 hapı içtikten sonra intihar ettiği tespit edildi. Muğla Köyceğizli İlhan’ın, okulu bitiremediği halde ailesine mezun olduğunu söylediği, final sınavlarının da kötü gitmesi yüzünden bunalıma girdiği belirtildi.
Karabağlar’da da cila ustası Fatih Yılmaz (29), bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu kendini saat 06.00 sıralarında, Eskiizmir Caddesi’ndeki Hulûsi Kentmen Parkı’nda bir ağaca asarak yaşamına son verdi.

Uzun süre işsiz kalmıştı
Herhangi bir not bırakmayan evli ve iki çocuk babası Yılmaz’ın uzun süre işsiz kaldıktan sonra bir hafta önce bir mobilya imalathanesinde çalışmaya başladığı öğrenildi. 20 gün önce ikinci çocuğu dünyaya gelen Yılmaz, eşiyle birlikte babasının evinde yaşıyordu.

Haberin Devamı

TIR-motosiklet çarpıştı: İki ölü
Salihli’de saat 04.00 sıralarında Barış Mahallesi’nde İzmir’den Ankara’ya gitmekte olan Mehmet Kaçmaz (35) yönetimindeki 03 VB 336 plakalı TIR, E-96 Karayolu’na kontrolsüz çıkan ve henüz sürücüsü tespit edilemeyen 45 SD 435 plakalı motosiklete çarptı. Motosiklette bulunan Muhsin Kuyucu (49) ile Umut Akman (30) olay yerinde hayatlarını kaybetti. Gözaltına alınan TIR sürücüsü Mehmet Kaçmaz ise mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Şüpheli paket korkuttu
Bornova’da saat 01.00’de köprü ayağına bırakılan bomba süsü verilmiş paket ile çöp konteynerinde bulunan iki piknik tüpü polisi alarma geçirdi. Yaya ve araç trafiğine kapatılan yolun çevresindeki vatandaşlar, bomba imha ekibinin çalışmasını korku dolu gözlerle izledi. Fünyeyle patlatılan paketten patlayıcı çıkmadı.

Haberin Devamı

POLİSTE 24 SAAT
Geceyarısı satırla yakalandı Bornova’da saat 02.00’de Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde M.M.’den süphelenen ekipler durdurup üzerini aradı. Zanlının üzerinde bir adet satır çıktı. M.M. hakkında 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan işlem yapılacak.

Sarıldı, silkeledi ve soydu
Şirinyer Namık Kemal Mahallesi’nde Mehmet Köse, yolda yürürken birinin kendisine sarılıp silkelediğini ve bu kişi gittikten sonra cüzdanı ve 30 lirasının çalınmış olduğunu belirtti.

Madam Bovary’yi de çaldılar
Güzelbahçe Yalı Mahallesi’nde Eda Sedef, kapı kilidinin kırık ve etrafın da dağınık olduğunu görünce polisi aradı. Ekipler; dizüstü bilgisayar, masa saati, bir çeyrek altın ve 54 yıllık Madam Bovary romanının çalındığını tespit etti.