Ege Bir ‘Seba’ aranıyor

Bir ‘Seba’ aranıyor

03.06.2009 - 05:00 | Son Güncellenme:

Altay’da Melih Tandoğan’ın, “Görevi bırakacağım” demesinin ardından Beşiktaş’ta Süleyman Seba örneğindeki gibi sembol bir başkanın etrafında kenetlenilmesi düşüncesi ön plana çıktı

Bir ‘Seba’ aranıyor

Altay’ın önceki gün yapılan Divan Kurulu toplantısında Başkan Melih Tandoğan’ın, “Bir büyüğün adaylığı halinde yanında çalışırım” demesi, kulislerde ismi geçen Mehmet Erdoğan’ın da “Divan Kurulu’ndan bir büyüğün etrafında eski başkanların da yer aldığı güçlü bir yönetim kurulmalı” önerisi camiadan da destek gördü.
Divan 2. Başkanı Ahmet Taşpınar bu  gelişmeler üzerine, Divan Başkanı Erdoğan Tözge’ye, “Siz aday olun, güçlü yönetim kuralım” teklifinde bulundu.
Geçmişte benzer önerileri geri çeviren Tözge’nin sergileyeceği tavır merakla beklenirken, kenetlenmenin başka isimler  etrafında da olabileceği öğrenildi.
Seba modelinin uygulamaya konulamaması halinde kulübü sahipsiz bırakmayacağını açıklayan Mehmet Erdoğan, Atatürk Stadı Hakem Derneği Lokali’ndeki kongreye listesi cebinde gideceğini söyledi.
Siyah-beyazlı kulüpte 2005-06 sezonu ile 2006-07’nin ortasına kadar başkanlık yapan, geçen yılki kongrede Tandoğan’ın karşısına liste çıkaran Erdoğan, “Altay sevgisiyle hareket ediyorum. Bu kulüpte benim ve Divan Kurulu’ndaki ağabeylerimin, arkadaşlarımın emeği var. Bu emeğin camia dışındaki insanlar tarafından harcanmasına izin vermeyiz” diye konuştu.
Tandoğan döneminde Futbol Şubesi’nin dümeninde yer alan Niyazi Konuşmaz da, Divan Başkanı Tözge’ye, “Kimse çıkmazsa ben adayım” deyip destek istedi.

Yazarlar