Ege Biz İzmirliyiz birlikte güzeliz

Biz İzmirliyiz birlikte güzeliz

22.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Biz İzmirliyiz birlikte güzeliz

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, tüm İzmir kulüpleriyle birlik ve beraberlik içinde olduklarını belirtti, “Biz birbirimizi biliriz. Hepimiz İzmir çocuğuyuz. Her zaman İzmir takımlarının yukarı çıkmasını isteriz. Bunu destekleriz” vurgusu yaptı.

Haberin Devamı

İzmir Ticaret Odası’nda Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’la bir araya gelen ve dostluk mesajları veren Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, “O buluşmadaki amacımız iki kulüp arasında yaşanan tatsız olayların artık son bulmasıydı. İzmir’de birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Altınordu, Göztepe, Karşıyaka ne kadar iyi olursa biz de o kadar iyi oluruz. Bu diğer İzmir kulüpleri için de geçerli.” dedi.

‘Biz birbirimizle güzeliz’

Geçen hafta Altınordu’dan birkaç oyuncunun altyapılarına transfer olduğunu açıklayan Ekmekçioğlu, “Altınordu bizden bedel talep etmedi. Mehmet Bey, ‘Altay camiasına oyuncu kazandırmak bizi her zaman mutlu edecektir’ dedi. Bunlar güzel şeyler. Karşıyaka zor süreçlerden geçip toparlandı, Başkan Turgay Büyükkarcı’yla sürekli konuşuyoruz. Bucaspor zor bir süreçten geçiyor, Başkan Cihan Aktaş’la konuşuyoruz, ne gerekiyorsa elimizden geleni yapıyoruz. Biz de zor zamanlardan geçtik, tam anlamıyla sıyrılmış değiliz. Aynı şekilde Göztepe’nin olumsuz bir durum yaşamasını asla istemem. Yukarıda olması bizi mutlu eder, bizim de hedeflerimizi yükseltir. İzmir’e katma değer sağlar. İzmir çocuğuyuz, her zaman İzmir’in yukarıda olmasını isteriz” dedi.

Haberin Devamı

Hedef Lig’de kalmak

Başkan Özgür Ekmekçioğlu, Spor Toto 1. Lig’de hedeflerinin sezon başında söyledikleri gibi ligde kalmak olduğu dile getirdi. İlk yarıda şanssız puan kayıpları yaşadıklarını, devre arasında transfer yasağını kaldırıp doğru oyuncuları aldıklarını söyleyen başkan Ekmekçioğlu, “Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’ın gelmesiyle ilk kez 2’de 2 yaptık. Galibiyetler geldikçe takımın birbirine olan bağı güçleniyor. İlk 6’yı zorlayacağız. Zor bir ligde olduğumuz unutulmamalı. Süper Lig’e her şeyimizle hazır olarak çıkmalıyız. İlk hedef ligde kalmak” dedi.