Ege ‘Bornova bizim sevdamız’

‘Bornova bizim sevdamız’

21.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

‘Bornova bizim sevdamız’

İzmir’li işadamı Hakan Beşyıldız tarafından Aralık 2018’de kurulan Bornova Hitab Spor, 1 aylık performansı ile 2. Amatör Lig 6. Grup’ta liderliği ele aldı. Hedeflerinin adım adım bir üst lig olduğunu belirten Beşyıldız, “Liglerde fark yaratmak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

İzmir Bornova’da iş adamı Hakan Beşyıldız tarafından Şubat 2019’da kurulan ve 1 aylık performansı ile göz dolduran Bornova Hitab Spor, 2. Amatör Lig 6. grupta lider oldu. Başkan Beşyıldız, “Bu takımı kurmamdaki en büyük neden oğlumun futbol aşkı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak arzusuydu. Şu anda kadrumuzda U19 ile birlikte 36 genç futbolcumuz var. Takımın genel koordinatörlüğünü Mustafa Yılmaz’a, antrenörlüğünü Nihat Can Kurtukan ve Erhan Taşdelen’e, kaleci antrenörlüğünü de Ahmet Viltan’a emanet ettik. Kurduğumuz bu takım ile grubumuzda şampiyon olmayı hedefliyoruz.

Lideri yenip yeni lider oldu

İlk karşılaşmalarını Altındağspor ile yapanan ve maçı 2-0 kazanan Hitab Spor’da Başkan Beşyıldız, “İkinci karşılaşmamızı Hücumspor ile yaptık ve bu maçı da 2-1 aldık. Üçüncü maçımızı geçen hafta Çamdibi İdmanyurduspor ile yaptık ve karşılaşmayı 7-0 kazandık. Bu hafta takımımız 4. karşılaşmasına çıktı. Grup lideri olan Çayırlıbahçespor’u da 4-1 yendik ve yeni grup lideri olduk. Takımımızı kurduğumuzda söylediğim gibi hedefimiz grubumuzda lider olmak. Bugüne kadar bize destek olup maçlarımıza gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.