Ege Bornova’da sorunlar daha hızlı çözülüyor

Bornova’da sorunlar daha hızlı çözülüyor

09.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Bornova’da sorunlar  daha hızlı çözülüyor

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, ilçede görev yapan 45 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Bornova Nikah ve Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda hayata geçirilecek olan proje ve hizmetler ele alındı, mahallelerin sorunları da görüşüldü. Muhtarlar tek tek söz alarak yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.

Haberin Devamı

3 ayda bir buluşma

5 yıl boyunca birlikte görev yapacaklarını ifade eden Başkan İduğ, “Sizlerle bir bütünlük içinde çalışmayı hedefliyoruz. 3 ayda bir toplanıp genel sorunları konuşacağız. Fakat öncelikle mahallelerde yaşanan sorunları yerinde görmek ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmaktan yanayım. Bunun için bir takvim hazırlayarak tüm mahallelerimizi ekibimizle birlikte tek tek ziyaret edeceğiz” dedi.

Mahallelerde başlatılan mahalle temsilcileri uygulaması hakkında bilgi veren Başkan İduğ, “Mahalleler büyüyor. Sizlere yardımcı olacak, belediyeyle koordinasyonu sağlayacak bir ekip lazım. Artık aracılar kalkıyor ve sorunların muhatabı olan kurumlarla irtibata geçiliyor. Bu sayede sorunlar daha hızlı çözülüyor” diye konuştu.