Ege Bornova tiyatrosu perdelerini açıyor

Bornova tiyatrosu perdelerini açıyor

11.10.2008 - 00:10 | Son Güncellenme:

İlk gösterim, Uğur Mumcu Kültür-Sanat Merkezi’nde, bu gece 20.00’de... ‘Yedi Kocalı Hürmüz’ sahnelenecek. Yıl sonuna dek, cuma ve cumartesi günleri seyirciyle buluşacak

Bornova tiyatrosu perdelerini açıyor

Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu, bu gece 20.00’de, Sadık Şendil’in yazdığı ‘Yedi Kocalı Hürmüz’ adlı oyunla perdelerini açıyor. Türk Tiyatrosu’nun önemli eserlerinden olan oyun, yıl sonuna kadar her cuma ve cumartesi günü, Uğur Mumcu Kültür-Sanat Merkezi’nde seyirciyle buluşacak. 

35 kişi görev alıyor
Geçen yıl da Bornovalı tiyatroseverlere sunulan oyun, büyük ilgi görmüş, beğeniyle izlenmişti. Eserde, Bornova Belediyesi’nin tecrübeli kadrosuyla oluşturulan 35 kişilik ekip görev alıyor. Oyunun mizahi anlatımını danslarla bütünleştiren oyuncular, izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. Belediye olarak kültür-sanat alanında önemli işler yaptıklarını vurgulayan Başkan Sırrı Aydoğan, “İlçemize; Ayfer Ferah, Altındağ ve Çamdibi Atatürk Parkı amfitiyatrolarını kazandırdık. Ayrıca Çamdibi Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesis Alanı’ndaki 200 kişilik tiyatro sahnesiyle de Bornovalılara keyifli zamanlar yaşatmak istiyoruz” dedi.

Yazarlar