Ege Böyle olur Hamamcı Odası’nın genel kurulu

Böyle olur Hamamcı Odası’nın genel kurulu

27.02.2010 - 00:00 | Son Güncellenme:

İzmir Hamamcılar Odası, ilginç bir ilke imza attı, genel kurulunu hamamda yaptı.

Böyle olur Hamamcı  Odası’nın genel kurulu

Tarihi Karataş Hoşgör Hamamı’ndaki toplantıda, mevcut başkan Nafi Karaca, rakipsiz girdiği seçimle dört yıl daha vize aldı. Karaca, otellerdeki 3-5 metrekarelik odaların ‘Türk Hamamı’ diye sunulduğunu belirterek, “Hamam kültürü bambaşka... Genel kurulu hamamda toplayarak, bu yanlış tanıtımın önüne geçmeyi hedefledik” dedi.


İzmir Kuaförler Odası yeni hizmet binasında
İzmir Kuaförler, Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası’nın yeni hizmet binası törenle hizmete girdi. Çankaya’da, Bilgisayarcılar Çarşısı’nın ikinci katında bulunan oda merkezinin açılışına; Vali Yardımcısı Özlem Bozkurt Gevrek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hilmi Kurtoğlu, ve Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan da katıldı. Oda Başkanı Sezai Apaydın, dairenin mülkünün kendilerine ait olduğunu belirtti, bu arada eski hizmet binasını kullanmaya da devam edeceklerini söyledi.


Gençay, Kemalpaşa’da yeniden başkan seçildi
Kemalpaşa Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın genel kurulunda, 25 yıllık başkan Osman Gençay yeniden seçildi. Şoförlerin 12 çeşit vergi ödediğine dikkat çeken Gençay, şöyle dedi: “Dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanıyoruz. Akaryakıtta ve yeni araç alımlarında ÖTV ve KDV’nin indirilmesini istiyoruz. Daha güvenli ulaşım imkanı sunabilmemiz için bu şart. Yata, özel uçağa tanınan desteklerden biz de yararlanmak istiyoruz.”

Tariş’ten kadınlara %20 indirim
Tariş Zeytin, 8 Mart Dünya Kadınları günü nedeniyle, 1-8 Mart tarihleri arasında Ta-Ze mağazalarından alışveriş yapan tüm kadınlara yüzde 20 indirim uygulayacak. Tariş Zeytin’den yapılan açıklamada, “Taze başlangıçlara sloganıyla gerçekleştirilen kampanyadan yararlanmak isteyen tüm kadınlarımızı İzmir Konak Pier, İstanbul İstinye Park ve İstanbul Suadiye mağazalarımıza bekliyoruz” denildi.