Ege “BU GİDİŞATA SON VERECEĞİZ”

“BU GİDİŞATA SON VERECEĞİZ”

25.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

CHP İzmir l’inci Bölge milletvekili adayı Rıza Türmen, CHP standında, partisinin politikasını tanıtan broşürleri vatandaşlara dağıttı.

“BU GİDİŞATA SON VERECEĞİZ”

Seçmenleri dinledi, sorularını yanıtladı.İzmir’in en hareketli caddelerinden olan Alsancak’ta, Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nin hemen girişinde kurulan stantta partililer ile birlikte vatandaşlardan oy isteyen Türmen,“Bu gidişe son verin” diye yakınan vatandaşlara, “12 Haziran’da vereceğiniz oylarla hem siz kurtulacaksınız hem de ülkemiz kurtulacaktır” diye konuştu.

Haberin Devamı


Çam: Bu iktidarı sandığa gömeceğiz

CHP İzmir milletvekili adayı Musa Çam, seçim çalışmalarını Torbalı ve Selçuk ilçelerinde sürdürdü.Türkiye’de her geçen gün daha baskıcı bir yönetimin oluştuğunu belirten Çam, şunları söyledi: “Kurbağa haşlama siyasetiyle, takiyelerle, ağır ağır, yavaş yavaş karanlığın korku imparatorluğu kuruluyor. İstanbul’da yapılan bir sergi içkili kokteyl düzenlediği için basıldı. Konya’da bir otelde içki içiliyor diye yürüyüş düzenlendi. Antalya’da parkta bira içen geçlere alkol testi yapıldı. Yeni içki yasakları getirilerek süpermarketlere bile baskınlar düzenlendi. Kars’ta yaptığı insanlık anıtına ‘ucube’ denilerek yıkılma talimatı verildi. Bu işin şakası yok. AKP’yi sandığa gömeceğiz ve bu gidişe son vereceğiz.”

Başbakan’ın amacı çiftçiyi bitirmek’

CHP İzmir Milletvekili adayı Aytun Çıray, çiftçilerle biraraya geldi, sorunları dinledi. İktidarın tarım politikalarını eleştiren Aytun Çıray, “Patatesi bitirecek” dediği uygulamayı anlattı. Çıray, “Başka coğrafyalarda görülen hastalık nedeniyle Ödemişli çiftçiye ‘2-3 yılda bir patates ek’ deniliyor. Oysa uzmanlar bu hastalığın sadece Ödemiş ve Adana topraklarında görülmediğini söylüyor. Başbakan’ın amacı Ödemişli üreticiyi bitirmek” dedi. Çıray, mazotun litresini 1.5 lira yapacaklarını söyledi.