Ege Bu kampanya gerçek

Bu kampanya gerçek

07.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Bu kampanya gerçek

Konfor Mobilya’nın, Eylül ayında ‘Konfor’dan Tüketiciye Tam Destek’ sloganıyla başlattığı kampanya, Ekim ayında da devam ediyor. Tüketiciyi hammadde fiyatlarının artışında koruyup, ulaşılabilir rakamlar sunmayı amaçlayan Konfor Mobilya, nakit alışverişlerde net yüzde 20 indirim ve 3 bin liraya varan anında ekstra indirim sunuyor. Yatak ürün grubundaysa net yüzde 20 indirime ek, ister tek ister çift kişilik pike veya nevresim takım hediye ediyor.

Haberin Devamı

Konfor Mobilya, genç odasından yemek ve yatak odası grubuna, koltuk takımlarından yataklara kadar pek çok alt kategoride özgün, fonksiyon odaklı ve kaliteli ürünler sunarken, çağdaş yaşam trendlerini de yakından takip eden Konfor Mobilya, 2019 sonuna kadar Türkiye genelinde 200 mağazaya ulaşmayı planlıyor.

37 ülkeye ihracat

2018 yıl sonunda yüzde 30 büyüme hedefleyen Konfor Mobilya, yıllık 10 milyon dolarlık ihracat hacmiyle mobilya sektörünün lider ihracatçıları arasında yer alıyor. Almanya, Kıbrıs, Azerbaycan, Bahreyn ve Hollanda’da yedi mağazası bulunan Konfor Mobilya, 37 ülkeye ihracat yapıyor.