Ege Bu kulüp sahipsiz kalmadı, kalmayacak

Bu kulüp sahipsiz kalmadı, kalmayacak

25.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Pınar Karşıyaka’da takımın başına yeşil kırmızılı kulüple 3 kupa kaldıran ve şu an A Milli Takım’ı çalıştıran Ufuk Sarıca’yı getirerek taraftarları yeniden eski heyecanlı

Bu kulüp sahipsiz kalmadı, kalmayacak

Pınar Karşıyaka’da takımın başına yeşil kırmızılı kulüple 3 kupa kaldıran ve şu an A Milli Takım’ı çalıştıran Ufuk Sarıca’yı getirerek taraftarları yeniden eski heyecanlı günlerine döndüren Başkan Turgay Büyükkarcı, futbol şubede yaşanan istifalardan sonra camiaya ‘Panik yok, her şey kontrolümüz altında’ mesajı verdi.

Haberin Devamı

‘Gereken yapılacak’

Ufuk Sarıca’nın Pınar Karşıyaka’ya yeniden döndüğü gün, futboldan sorumlu ikinci başkan Gökhan Şensan ve şube yöneticilerinin istifasıyla yaşanan endişeye, “Hiçbir branş üvey evlat değildir, gereken yapılacak bu böyle bilinsin” diyen Başkan Büyükkarcı, kulübün hiçbir zaman sahipsiz kalmadığını ve yine kalmayacağının altını çizdi. Büyükkarcı, “KSK markası ve arması her şeyin ve herkesin üzerindedir. Gerekli desteği bulamayarak yönetimden ayrılan arkadaşlarımıza ‘Gelin birlikte savaşalım’ çağrısını yaptık. Ancak dönüş olmadı. Bizimle yola devam eden yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlik beraberlik içinde hedeflerimize yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yazarlar