Ege Bu nasıl iş ?

Bu nasıl iş ?

05.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tehlike hattındaki bütün takımları ilgilendiren Kartal-Giresun maçı öncesi İstanbul’da Kartal yöneticisinin sahibi olduğu otelde Giresunlular Gecesi yapılması ve Giresunspor’un takım halinde davete katılacak olması kafaları karıştırdı

Bu nasıl iş

Bank Asya 1. Ligi’nde tehlikeli bölgedeki bütün takımları yakından ilgilendiren Kartal-Giresun maçı öncesi, İstanbul kulübünün yöneticisi Muzaffer Aygün’ün sahibi olduğu Kartal’daki Titanic Otel’de bu akşam “Giresunlular Gecesi” düzenlenmesi, Giresunspor’un da takım halinde geceye katılacağının bildirilmesi kafaları karıştırdı. Altay ve Akhisar Bld’nin de diken üstünde girdiği son iki hafta öncesi, Giresunsporlu yöneticilerin, rakip takımın yöneticisinin otelinde böyle bir organizasyona katılması, takımın da İstanbul’a erken gelmesi büyük endişe yarattı.

Lig şaibesiz bitmeli

Altay Başkanı Ahmet Taşpınar, Kartal-Giresun maçının sadece Altay için değil, Güngören Bld, Akhisar Bld ve Adana açısından da önem taşıdığını hatırlatarak, “Kartallı bir yöneticinin otelinde maç öncesi Giresunlular Gecesi yapılacağı, Giresunspor’un da geceye katılacağı bilgisi bize de geldi. Böyle ortamlarda kulüpler attıkları her adıma dikkat etmeli. 1. Lig gibi marka değeri artan, kamuoyunun yoğun ilgisini çeken bir ligin şaibesiz sona ermesi en büyük dileğimiz. Altay olarak herkesin gerekli hassasiyeti göstereceğini düşünüyoru” dedi.

Çok acılar çektik

Altay’ın son yıllarda özellikle bu tür konularda büyük acılar çektiğini belirten Taşpınar, “Altay’ın 2002-03 sezonunda nasıl düştüğü hafızalarda. Kulüplerin attıkları her adıma çok dikkat etmesini istiyoruz. Kartalspor-Giresunspor maçını daha dikkatli takip edeceğiz” dedi.