Ege ‘Bu yarışı kazanacağız’

‘Bu yarışı kazanacağız’

31.05.2018 - 01:41 | Son Güncellenme:

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Bornova Atatürk Mahallesi Seçim Bürosu açılışında hemşerilerine ve partililerine seslendi.

‘Bu yarışı kazanacağız’

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Bornova Atatürk Mahallesi Seçim Bürosu açılışında hemşerilerine ve partililerine seslendi: “Hem parlamentoda nitelikli çoğunluğu sağlayacağız hem de Muharrem İnce Cumhurbaşkanı olacak. Kısa bir dönem içerisinde de güçlü bir parlamenter demokratik düzen için anayasa değişikliğini gerçekleştireceğiz.” İnsan haklarına ve çoğulcu demokrasiye dayalı bir anlayışı yeniden egemen kılacaklarını söyleyen Sındır, “Biz önce insan diyoruz. Şu anda yaşayamadığımız ama iktidarımızda yaşanacak bir Türkiye için sizlerden oy istiyoruz. Çiftçimiz, esnafımız, köylümüz, emeklimiz, işçimiz, memurumuz ne yazık ki açlık ve sefalete terk edildi. Demokrasi oylayacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

İddialı konuştu

Sındır, sözlerini şöyle sürdürdü: “Muharrem İnce ile biz bu yarışı kazanacağız. İnce, Cumhuriyetin nimetleriyle, bu ülkeye kazandırdıklarıyla kendini yetiştirmiş aydın bir yurtsever. 24 Haziran’da parlamenter demokrasiye dönülecek.”

Yazarlar