Ege Bu yaz Narlıdere’de doğalgaz çalışması var

Bu yaz Narlıdere’de doğalgaz çalışması var

23.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmirgaz Genel Müdürü Burçin Yandımata, Narlıdere’de yapacakları çalışmalarla ilgili; belediye meclis üyelerine, kent konseyi yönetimine ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine bilgi verdi.

Bu yaz Narlıdere’de doğalgaz çalışması var

Toplantıya, Kaymakam Osman Aslan Canbaba ve Belediye Başkanı Abdül Batur da katıldı. Yandımata, önümüzde kış, ilçenin yüzde 80’ine doğalgazın ulaştırılacağını belirtti. Ana dağıtım şebekesinin döşenmesine başlandığını kaydeden Yadımata, vatandaşların bina içi sistemi döşetmeye başlamasını tavsiye etti. Üç koldan mahallelere girildiğini ifade eden Yandımata, “Bu yaz Narlıdere sokaklarında hummalı bir çalışma bizleri bekliyor” dedi.

Haberin Devamı


Buca’da engelliye ve yaşlılara evde destek

Buca Belediyesi, bakıma muhtaç, yakınları olmayan ya da kendilerine bakamayan yaşlılara ve engellilere evlerinde destek oluyor. İhtiyaç sahiplerini, mahalle muhtarları tespit ediyor. İlk etapta çeşitli mahallelerdeki 12 yaşlının evine giren ve her türlü temizliğini bir günde bitiren ekip, dört kadın ve bir kontrol amiri olmak üzere beş kişiden oluşuyor. Ekip, ayda bir kez, tespit edilen vatandaşların ev temizliğini yapan, halılarını yıkıyor, camlarını siliyor, gerekirse boya-badana ihtiyaçlarını da gideriyor.