Ege Buca çok kızgın

Buca çok kızgın

28.03.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Teknik Direktör Özcan Kızıltan, “Sezonun en iyi oyunlarından birini sergiledik. Fakat hakem futbolun çirkinleşmesine prim tanıdı” dedi

Buca çok kızgın

Zir­ve ya­rı­şın­da­ki ra­kip­le­rin­den Fet­hi­yes­por’la İz­mir’de 1 - 1 be­ra­be­re ka­la­rak çok önem­li bir fır­sa­tı ka­çı­ran Bu­cas­por’da kar­şı­laş­ma­nın ha­ke­mi Ser­kan Çı­nar’a is­yan var. Ak­de­niz eki­bi­nin oyu­nu çir­kin­leş­tir­me­si­ne Çı­nar’ın prim ta­nı­dı­ğı­nı be­lir­ten Tek­nik Di­rek­tör Öz­can Kı­zıl­tan, “Fa­ul ya­pa­rak, za­man ge­çi­re­rek tem­po­lu fut­bol­cu­mu­zu dur­dur­ma­ya ça­lı­şan ra­kip ta­kım oyun­cu­la­rı­na göz yu­man ha­kem hı­zı­mı­zı kes­ti. Maç ne­re­dey­se 60 da­ki­ka oy­nan­dı” di­ye ko­nuş­tu.

Haberin Devamı

Umu­du­muz bit­me­di
“Se­zo­nun en iyi fut­bol­la­rın­dan bi­ri­ni ser­gi­le­dik” di­yen Kı­zıl­tan şöy­le ko­nuş­tu: “30 da­ki­ka uza­ma­sı ge­re­ken bir kar­şı­laş­may­dı. Hiç­bir maç­tan son­ra ha­kem­le il­gi­li yo­rum yap­ma­dım, ama sürekli ca­nı­mız yanıyor. Ha­kem­le­rin, iyi fut­bol oy­na­ma­ya ça­lı­şan ta­kım­la­ra kar­şı da­ha to­le­rans­lı ol­ma­la­rı ge­rek­ti­ği­ni dü­şü­nü­yo­rum. Ka­zan­ma­yı çok is­te­dik. İki to­pu­muz di­rek­ten dön­dü. Çiz­gi­den çı­ka­rı­lan po­zis­yon­la­rı­mız var­dı. Zir­ve mü­ca­de­le­si ve­ren ta­kım­lar ken­di ara­la­rın­da maç­lar ya­pa­cak. Grup­ta da­ha çok şey de­ği­şir. Umu­du­muz de­vam edi­yor.”