Ege Buca’da Gül kazandı Tatı ve ekibi kaybetti

Buca’da Gül kazandı Tatı ve ekibi kaybetti

01.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

CHP İzmir’de ilk kez Buca’da, 4 adaylı kongre yaptı. Kongrenin galibi milletvekillerinin desteğiyle Bektaş Gül oldu. Seçimde 132 oy met Ali Susam ve Güldal Mumcu dışındaki tüm vekiller destek verdi.

Buca’da Gül kazandı Tatı ve ekibi kaybetti

Susam, Bahri Dal’ın, Mumcu ise Umut Orkun Uğraş’ın yanında durdu. Uğraş 122, Dal 89 oy aldı. Ali Hıdır Uludağ’a ise 53 oy çıktı.
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, destek verdiği Bahri Dal seçimi kaybedince delege olamadı. Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, Erdal Aksünger ve Musa Çam’ın desteklediği Bektaş Gül’ün yönetimi; Fikret Alaca, Sema Arcan, Mehmet Bavank, Galip Demirel, Mehmet Güldiken, Ahmet İmamoğlu, Ayten Karadağ, Çağdaş Kaya, Hıdır Kaya, Nevriye Çeğik, Özgür Koç, Filiz Meraklı, Hasan Serindağ, Kemal Yıldız, Nurhayat Yılmaz, Süleyman Yılmaz’dan oluştu.

Haberin Devamı

Eski vekillere fatura kesti

CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, partisinin Buca ilçe Kongresi’nde ilçede oyların düşmesi için “Liste dışı kalan milletvekilleri televizyon televizyon gezip Genel Başkan’ı ve partiyi kötüledi Buca’dan 700 oyla bir milletvekili çıkaramadıysam o arkadaşları size havale ediyorum” dedi. İl Başkanı Bayır, konuşmasında elektrik kesintisi nedeniyle sesi iki kez kesilince, “Büyükşehir Belediyesi’ne ait salonda konuşurken iki kez elektrik kesintisi nedeniyle sesim kesildi. Bu da gösteriyor ki daha yapacak çok işimiz var” dedi.