Ege Buca’da yine olay var

Buca’da yine olay var

05.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Buca Belediye Meclisi’nin önceki akşam yapılan ve belediyenin 2011 yılı faaliyet raporunun görüşüleceği toplantısında yine tartışmalar, olaylar yaşandı.

Buca’da yine olay var

Faaliyet raporu 16 kabul, 15 red oyuyla geçerken, önce CHP grubunda, ardından da mecliste tartışmalar çıktı.
İl Başkanı Tacettin Bayır’ın da ilk kez grup toplantısına katılması dikkat çekti. Muhalif CHP’lilerin katılmadığı ve yaklaşık 1,5 saat süren toplantıda Lokman Fazla, Emre Aykut ve Ali Hıdır Uludağ’ın faaliyet raporu ve ihtisas komisyonlarına aday gösterilecek isimler konusunda grup üyeleri ve parti yöneticileriyle tartıştığı öğrenildi. Üç meclis üyesi, grup toplantısından sinirli bir şekilde ayrıldı ve meclis toplantısına da katılmadı.
AK Partili Necati Bahçeci’nin yönettiği toplantıda belediyenin faaliyetleri ele alındı. Toplantı sonunda 16 oy “evet” 15 oy “ret” çıktığı açıklandı


Ak Partili üyeden mikrofonu aldırdı

Haberin Devamı


Oylamadan sonra başkanlık kürsüsüne Belediye Başkanı Ercan Tatı geçerken, söz alan AK Partili Gülay Sakartepe, belediyeye ağır eleştiriler getiren Denetim Komisyonu Raporu’nu okumak isteyince tartışma çıktı.
Başkan Tatı, öncezabıtalara “Mikrofonu elinden alın” talimatı verdi. Konuşmakta ısrar eden Sakartepe’nin salon dışına çıkarılması istenince AK Parti grubu ayaklandı.