Ege Buca hareketli

Buca hareketli

18.04.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Kongre tarihi 7-14 Mayıs olarak belirlenirken, kulislerde Üstündağ konuşulmaya başlandı. Başkan İsmet Çitfçi bırakma sinyali verdi

Buca hareketli

Eks­tra Pla­y - Off umut­la­rı­nı tü­ke­ten Bu­cas­por’da de­ği­şim rüz­gar­la­rı es­me­ye baş­la­dı. Kon­gre ta­ri­hi 7-14 Ma­yıs ola­rak be­lir­le­nir­ken, ku­lis­ler­de kol­tuk için Ba­sın Söz­cü­sü Şe­ref Üs­tün­dağ’ın adı ge­çi­yor. Baş­kan İs­met Çift­çi, “Yo­rul­dum, an­cak ke­sin ka­ra­rı­mı he­nüz ver­me­dim” der­ken, Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ce­mil Şe­boy’un da des­te­ği­ni alan Üs­tün­dağ’ın ha­zır­lan­dı­ğı öğ­re­nil­di.

Karar veremiyor
Alt­ya­pı baş­ta ol­mak üze­re baş­la­dık­la­rı bir­çok pro­je­le­ri ta­mam­la­mak için bir dö­nem da­ha ka­la­bi­le­ce­ği­ni ifa­de eden Çift­çi, “Doğ­ru söy­le­mek ge­re­kir­se çok yo­rul­dum. An­cak Bu­cas­por’a fay­da­lı ola­cak­sam kal­ma­ya da ni­ye­tim var. Şu an­da ke­sin bir şey söy­le­mek im­kan­sız. Yö­ne­tim­le ve ai­lem­le ko­nuş­tuk­tan son­ra ka­rar ve­re­ce­ğim” di­ye ko­nuş­tu. Mev­cut yö­ne­tim­de ba­sın söz­cü­sü ola­rak ça­lı­şan Şe­ref Üs­tün­dağ da şim­di­lik sus­kun kal­ma­yı ter­cih edi­yor.