Ege Bucalı çocuklar sömestirde eğleniyor

Bucalı çocuklar sömestirde eğleniyor

28.01.2024 - 00:05 | Son Güncellenme:

Buca Belediyesi, sömestir tatili boyunca Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi’nde (BEM) “Neşeli Günler” etkinlikleri düzenliyor. Etkinliklere katılan öğrenciler hem eğleniyor hem de öğreniyor.

Bucalı çocuklar sömestirde eğleniyor

Buca Belediyesi’nin sömestir tatili boyunca planladığı “Neşeli Günler” etkinlik programına göre çocuklar pazartesi günü hünerlerini sergileyecekleri boyama etkinliğine katılacak. Merkezde salı günü animasyon film gösterimi, çarşamba günü hem eğlenmeyi hem öğrenmeyi amaçlayan “Eğlenceli İngilizce” etkinliği gerçekleştirilecek. Perşembe günü çocuklarda çevre konusunda farkındalık yaratmaya yönelik “Geri Dönüşüm Atölyesi” düzenlenecek. Haftanın son günü ise çocuklar eğitmenleri eşliğinde yaratıcı drama atölyesine katılacak.

Haberin Devamı

Tiyatroya yoğun ilgi

Her sene yarıyıl tatilinde farklı tiyatro oyunlarını çocuklar ile buluşturan belediye bu sene çocukları “Sihirli Dünya” isimli çocuk oyunu ile buluşturdu. 25 Ocak tarihinde Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Konferans Salonu’nda düzenlenen çocuk oyununa katılan öğrenciler doyasıya gülüp eğlendi. Çocuk tiyatrosu 30 Ocak Salı günü ise 13.00 ve 15.00 saatlerinde iki seans olarak yeniden sahnelenecek.