Ege Bucalı gençlere talip çok

Bucalı gençlere talip çok

08.07.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

Misli.com 2. Lig’in yeni ekiplerinden Bucaspor 1928’de genç yıldız Saruhan Fındıkcı için birçok Süper Lig kulübü devreye girdi. Sarı lacivertli yönetimin genç oyuncunun transferi için gelen teklifleri değerlendirdiği belirtildi

Bucalı gençlere talip çok

Berke Mankır Milliyet Misli.com 2. Lig’in yeni ekiplerinden Bucaspor 1928’in oyuncularına talipler her geçen gün artıyor. 20 yaşındaki Oğuz Aydın’ı Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor’a satan sarı lacivertlilerde orta saha oyuncusu Saruhan Fındıkcı için de birçok takım transfer girişiminde bulundu. 24 yaşındaki oyuncu için Süper Lig takımlarının Buca’nın kapısını çaldığı bildirildi. Bucaspor’a 2015-2016 sezonunda transfer olan Saruhan, her geçen sezon performansını artırarak takımın vazgeçilmezleri arasında yer aldı. Geçen sezon şampiyon kadroda yer alan Saruhan, 31 müsabakada görev aldı. Takımına 1 gollük katkı sağlayan 1997 doğumlu oyuncu, sezonu başarılı bir şekilde tamamladı. Saruhan’ın ismi Trabzonspor ve Sivasspor’la anılmıştı.

Haberin Devamı

Gençlerin önü açılacak

Bucaspor 1928, yeni sezon öncesi iskelet kadrosunu koruma kararı almıştı. Kadrodaki birçok oyuncusundan istediği verimi alan İzmir ekibi, takımın büyük ölçüde dağılmayacağı fakat iyi bir bonservis bedeli teklif edilmesi halinde de genç oyuncuların üst liglerdeki kulüplere gönderilebileceği ve futbol yaşamlarında önlerinin açılacağı bildirildi. Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu’yla yeni sezonda da devam etme kararı alan Başkan Cihan Aktaş’ın, oturmuş kadroyla 2. Lig’e yeniden şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlandığı aktarıldı.