Ege Bucaspor, Salih’in sözleşmesini uzattı

Bucaspor, Salih’in sözleşmesini uzattı

29.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Altyapısından yetiştirdiği veya başka takımlardan alıp vitrine çıkardığı yıldızları değerlerinin çok altında Süper Lig kulüplerine kaptıran Bucaspor, iki sezondur (A) takımla çalışan Salih Uçan’ın sözleşmesini iki yıl daha uzattı.

Bucaspor, Salih’in sözleşmesini uzattı

Sarı lacivertli kurmayların Marmaris Bld’den henüz 14 yaşındayken altyapısına aldığı, geçen sezon da üç yıllık profesyonel sözleşme imzaladığı 1994 doğumlu Salih, 2015’e kadar Bucaspor’da kalmayı garantiledi.
İzmir temsilcisi, Genç Milli takımlarda gösterdiği performansla Manchester City, Lille gibi Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’ın şans vermesiyle Bank Asya 1. Ligi’nde kalitesini kanıtlayan Salih’i koruma altına aldı. Orta sahada başarıyla görev yapan, yüksek top tekniği ile de dikkat çeken Salih, henüz 17 yaşında.


Yaşar Yaralı aday olmayacak

Bucaspor’un yarın yapılacak olağanüstü kongresinde başkan adaylığı için adı geçen Yaşar Yaralı, yönetim kurulu üyesi olarak yola devam edeceğini açıkladı. Yaralı yarınki kongreyi yapmalarının tek amacının kulübün şirketleşmesinin önünü açmak olduğunu vurgulayarak, “Arkadaşlar önerdi, ancak ben başkan adayı olmayacağım. Liste hazırlığı sürüyor. Kongre günü başkan ve yönetim belli olacak. Bir ay sonra tek maddeli bir mali kongre toplayıp, şirketleşme kararını resmen alacağız” dedi. Sürpriz olmazsa, Başkan Hüsnü Kaya’nın göreve devam edeceği ifade edildi.