Ege ‘Burhaniye’de su sorunu kalmadı’

‘Burhaniye’de su sorunu kalmadı’

03.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Burhaniye 20 yılda yapılmayanları 5 yıldan kısa bir zamana sığdıran Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, İçme Suyu sorununu gidermek için büyük çaba sarf etti, kırsal mahallelerde yaşanan su sorunlarını sonuca bağladı.

‘Burhaniye’de su sorunu kalmadı’

İlçenin en büyük sorunlarından olan su meselesine, bir solukta çözüm getiren Başkan Uysal, özellikle kırsal mahallelerde yaşanan ve yaz aylarında vatandaşın sıkıntıya düşmesini engellemek için hizmette atak gerçekleştirdi.Kırsal Mahallelerden, Ağacık, Dutluca, Yunuslar, Şahinler, Kuyucak, Sarılar, Kırtık, Korucaoluk Kırsal Mahallesinde toplam 11 bin 440 m isale hattı ile suyu olmayan mahallelere su getirerek vatandaşların hayat standartlarını yükseltti. İnsan hayatında önemli bir yere sahip olan suyun, sağlıklı ve kullanılabilir olması gerektiği mantığıyla hareket eden Uysal, Ağacık, Bahadınlı, Karadere, Kızıklı, Korucaoluk, Taylıeli ve Pelitköy Mahalleleri olan yeni su depoları yaptı.

Haberin Devamı

5 bin tonluk depo

Mazbatayı aldığı ilk günden bu güne, vatandaş ile iç içe bulunup sorunlarına çözüm getiren Başkan Uysal, en iyi hizmetin vatandaşın refahı ve hayat standart yükseltmeden geçtiğini belirtti. Uysal, “Bizim amacımız hizmet, bu doğrultuda Kırsal Mahallelerimizde su sorunları yaşanıyordu.11 bin 440 m isale hattını yenileyerek mahallelerimize suyun ulaşmasını sağladık. Ayrıca mevcut su depolarımızı da yenileyerek bakım ve onarımın gerçekleştirdik” dedi.