Ege Burhaniye için seferber olalım

Burhaniye için seferber olalım

21.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu, projelerin bazı meclis üyelerinin karşı gelmesi nedeniyle ertelenmesinden dolayı üzüntü duyduğunu dile getirdi

Burhaniye için seferber olalım

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Burhaniye Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeleri yerinde görmek ve incelemek üzere ekibiyle beraber Burhaniye’ye geldi, Başkan Necdet Uysal ile görüştü. Kafaoğlu, gerek havalimanıyla gerek yeni hastane binasıyla çehre değiştiren Burhaniye’de yaşamak isteyenlerin acele etmesi gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

‘Sığ fikirler aşılmalı’

Başkan Uysal’dan, Burhaniye Belediyesi’nin mega projeleri arasında yer alan Olive Garden Emlak Konut Projesi’yle ilgili bilgi alan Kafaoğlu, projenin bazı meclis üyelerinin karşı gelmesi nedeniyle meclisten geçmemesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Kafaoğlu, “İktidardı, muhalefetti düşüncesini bir kenara bırakıp Burhaniye’nin menfaatleri doğrultusunda, ortak hareket edilmesi lazım. Öznemiz Burhaniye ise sineler, yürekler toplu vurmalı. Küçük, sığ siyasi düşünceleri aşmamız gerekiyor” dedi.

‘Desteğimiz sürecek’

Başkan Kafaoğlu, Burhaniye’nin Ege Denizi’ne açılan en gözde turizm ilçelerinin başında geldiğini belirtti. Kafaoğlu, “Büyükşehir olarak Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı’nın asfaltını bitirdik, şimdi orta refüjleri yapıyoruz. Eski Kaymakamlık binası bize tahsis edildi. Burhaniye’ye başka dokunuşlarımız, desteklerimiz de mutlaka olacak” dedi.

Haberin Devamı

‘Eksikler hızla tamamlanacak’

Başkan Uysal, “Bugün eksiklerimizi tamamlamak için önümüzdeki sürede yapacağımız çalışmalarla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte yerinde incelemelerde bulunduk. Kendisine isteklerimizi ve taleplerimizi ilettik. Sayın Kafaoğlu’na Burhaniye’ye gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum”

Başkan Kafaoğlu, Burhaniye’nin ihtiyacına cevap verecek küçük bir sanayi sitesinin kurulması konusunda çalışacaklarını söyledi.