Ege Büyük Altay’ın vazgeçilmezleri

Büyük Altay’ın vazgeçilmezleri

29.03.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Spor Toto 1. Lig’de 18 yıllık Süper Lig hasretini sonlandırmak isteyen Altay’da Marco, Erhan ve Regattin, bu sezon formayı bırakmadı. Takımın hücum görevini de üstlenen siyah beyazlılar, golleriyle takıma umut verdi

Büyük Altay’ın vazgeçilmezleri

Spor Toto 1. Lig’de 50 puan toplayan ve ilk 2’den direkt Süper Lig vizesi almak isteyen Altay’da Marco Paixao, Erhan Çelenk ve Adrien Regattin, bu sezon giydikleri formaları bırakmadılar. Ligde 27 müsabaka geride kalırken, gol krallığı yarışında zirvede yer alan Paixao 27 maçta da görev aldı. Usta golcü, 19 gol atarken, 4 de gol pası verdi. Bu sezon başında Akhisarspor’dan takıma katılan Erhan Çelenk, 26 kez formayı giyerek Paixao’yu takip etti. Erhan bu maçlarda 5 gol ve 5 asistle oynadı.

Haberin Devamı

Kappel de ısrarlı

 Son haftalarda yükselen grafiği ile dikkat çeken Faslı yıldız Adrien Regattin ise 24 kez siyah beyazlı formayı kuşandı. Bu süre zarfında 3 gol ve 3 asistlik bir performans sergileyen Regattin, takımın vazgeçilmezleri arasında yer aldı. Takımın bir başka hücumcusu Leandro Kappel ise 23 maçta 1631 dakika süre alarak bu üç ismi takip etti. 8 gole direkt etki eden 32 yaşındaki oyuncu, 6 kez rakip ağları sarsarken, takım arkadaşlarına da 2 asist yaparak Altay’ın kozlarından birisi oldu. Öte yandan orta saha oyuncusu Ziya Alkurt 23, sağ bek Tolga ve Scuk 21 resmi maçta takımı adına sahaya çıktı.