Ege Büyükkarcı, Kaf Kaf’ı yasaktan kurtardı!

Büyükkarcı, Kaf Kaf’ı yasaktan kurtardı!

02.09.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

Sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle başlayacak Karşıyaka’da Başkan Turgay Büyükkarcı, transfer yasağının tamamen kaldırıldığını müjdeledi “Geçmiş dönemlerden kalan 150 dosyanın hepsini temizledik” dedi.

Büyükkarcı, Kaf Kaf’ı yasaktan kurtardı

TFF 3. Lig 1. Grup’ta sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle başlayacak Karşıyaka’da Başkan Turgay Büyükkarcı, transfer yasağının tamamen kaldırıldığının müjdesini düzenlenen birlik-beraberlik gecesinde verdi. Daha önce 5 yıl kesintisiz süren yasağı geçen sezon başı ve devre arasında geçici olarak açan Kaf Kaf, yeni sezon öncesi kalan dosyaları da temizleyip eski futbolcu ve teknik adam alacaklarından kaynaklı yasağı tamamen kaldırdı.

Haberin Devamı

Büyükkarcı, Kaf Kaf’ı yasaktan kurtardı

Son 3 dosyaya da 500 bin lira civarında ödeme yapan yeşil kırmızılılar, yeni transferlere sezon öncesi lisans çıkarma hakkını elde etti. Başkan Büyükkarcı, şunları dile getirdi:

HEDEF, ALTYAPI TESİSİ

 “Transfer yasağımız bugün itibariyle kalktı. Geçmiş dönemlerden 150 dosyanın tamamını temizledik. Ayrıca futbol A takım kamp merkezini camiamızın, Karşıyaka Belediyesi’nin ve sponsorların desteğiyle tepeden tırnağa yeniledik. 15 güne tamamen bitmiş olacak. Hedefimizde 100 dönümlük Mavişehir’deki altyapı arazisi var, onunla ilgili görüşme yaptım, onu da çözeceğiz. Futbolda şampiyonluk bekliyoruz. Basketbolda bu sezon Avrupa kupasını getirmek istiyoruz, voleybolda Sultanlar Ligi’ni hedefliyoruz.” Karşıyaka’da sezon öncesi düzenlenen gecede kulübe sponsorluk desteği veren isim ve şirketlere teşekkür plaketi verilirken, futbol takımının giyeceği formalar da oyuncular tarafından tanıtıldı.

Haberin Devamı
  1. yıla özel forma

Kaf Kaf, yeşil kırmızı çubuklu ve beyaz formanın yanı sıra kulübün 1 Kasım 2022’de kutlanacak kuruluşunun 110. yılı için özel siyah forma tasarlattı. Formanın arkasında cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün kulübe yaptığı ziyarette çekilen fotoğrafın görseli de işlendi.