Ege ‘Çağ atlatacağız’

‘Çağ atlatacağız’

13.01.2023 - 00:05 | Son Güncellenme:

AK belediyeciliğin olduğu yerde yüzlerin güldüğünü belirten İzmir İl Başkanı Sürekli, “Diğerleri gibi on yıllar değil aylar içinde yatırımları tamamlıyoruz” dedi.

‘Çağ atlatacağız’

AK Parti İzmir il Başkanı Kerem Ali Sürekli; Türkiye Yüzyılı Buluşmaları kapsamında Aliağa ve Menemen’deydi. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’dan ilçeye yaptıkları yatırımlarla ilgili bilgi alan Sürekli; Menemen’de de belediye başkanlarıyla buluştu.

Haberin Devamı

Aliağa, Menemen, Bergama, Bayındır, Kınık ve Kiraz’ın parmakla gösterildiğini, bunun sebebinin de millete hizmet şiarını başının üstünde taşıyan yönetim anlayışı olduğunu dile getiren Sürekli, “Yerel yönetimi Cumhur İttifakı idaresinde olan her noktada vatandaşın memnuniyetini görüyoruz. Aliağa, bugüne kadar hiç görmediği hizmet yatırımlarla buluştu. Menemen’in yüzü, AK Belediyecilikle buluşunca güldü. Sokak sokak dolaştığımız İzmir ve ilçelerinin hizmet özlemi doruk noktada. Buna son vermek için çalışıyoruz. 2023’te İzmir’i bu çağ dışı görüntüsünden kurtaracak olan dönemi başlatacağız” dedi.

Aliağa’daki katlı kavşak projesini örnek gösteren Sürekli, “Cumhur İttifakı’nın, AK Belediyeciliğin olduğu yerde bir yatırımı hayata geçirmek günler ve aylar alır. CHP’li yerel idareler temellerini dahi atamadıkları işleri on yıllarca sürüncemede bırakırken; bizler, Şehir Hastanesi gibi, Aliağa’daki Meslek Hastalıkları Hastanesi gibi yatırımları hızla hayata geçiriyoruz” diye konuştu.