Ege Çağrı’ya yanıt verin

Çağrı’ya yanıt verin

15.07.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

TFF tarafından doping yaptığı gerekçesiyle 2 yıl men cezası alan İzmirsporlu Çağrı kendini savundu

Çağrı’ya yanıt verin

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun doping yaptığı gerekçesiyle 2 yıl resmi müsabakalardan men cezası verdiği İzmirsporlu Çağrı Ortakaya suçsuz olduğunu söyleyip isyan etti.
Futbol hayatımı bitirebilir
Denizli Bld’de 2009’da profesyonel olan, 2014’e kadar sözleşmesi bulunan, geçen sezon kiralık oynadığı İzmirspor’un 2 Mayıs’ta Ispartaspor’u 4-1 yendiği maçta ilk 11’de sahaya çıkan 21 yaşındaki futbolcu, “Grip olduğum için maçta rahat nefes alabilmek amacıyla masörden ilaç istedim. Bana burun spreyi verdi” diye konuştu.
“İlacın içindeki maddenin doping sayıldığını bilmiyordum” diyen genç oyuncu, “Zaten ilk yarı sonunda yerimi Tufan’a bırakıp oyundan çıktım. Doping kontrolü için de tribünden çağrıldım. Futbolcuların kullandığı ilaçların listesi de maçtan önce yetkililere verilmemiş. Hasta olmaktan başka hiçbir suçum yokken iki yıl ceza aldım. Bu ceza çok, ama çok ağır. Futbol kariyerim bile bitebilir. Avukatım aracılığıyla gerekli itirazı yapacağım. Cezanın en azından indirilmesini istiyorum” dedi.